0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves / Brloh drží i po utkání v Kájově stoprocentní bilanci


Branky


4

Kájov na domácím hřišti přivítal tým Nové Vsi, který vyhrál všech sedm dosavadních zápasů, takže byl favoritem zápasu. To se potvrdilo hned v úvodu a když v druhé půli přidala Nová Ves další tři branky, bylo jasné, že si připíše tři body i poosmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v úvodu první půle ujali vedení

Sokol Kájov na vlastním hřišti přivítal Novou Ves / Brloh, tedy tým z prvního místa tabulky, který zatím v sedmi kolech soutěže nepoznal jiný výsledek než své vítězství.

 

V prvním poločase padla jedna branka. V 10. minutě po rychlém brejku zatáhl míč útočník hostů Tomáš Hüttner, dostal se až před brankáře a poslal balón podél něj do branky - 0:1.

 

Další příležitosti prvního poločasu zůstaly nevyužity, a tak do kabin odcházeli spokojenější hosté, kteří při jednogólovém vedení mířili za osmou výhrou v sezóně.

Nová Ves přidala ve druhém poločase další tři branky

A tu hostující mužstvo potvrdilo ve druhém dějství, když přidalo další branky. Vedení hostů zdvojnásobil Jan Pouzar již chvíli po startu druhého poločasu, konkrétně v 51. minutě. Z velké dálky po narážečce se spoluhráčem trefil šibenici Galkovy branky - 2:0.

 

Poté dostali domácí hráči Kájova obrovskou příležitost snížiit a zápas zdramatizovat. Po faulu na Maršála odpískal hlavní rozhodčí pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Luigi Kolaj. Brankář hostů Jaroslav Černý se ale vyznamenal a jeho střelu zlikvidoval. Hosté tak stále měli náskok dvou gólů.

 

Ten navíc opět rozšířili v 64. minutě. Zakončení Tomáše Hüttnera sice pouze rozezvonilo tyč kájovské branky, ale míč si našel Alessandro Varon Iza a uklidil ho do sítě - 0:3.

 

Ani to ale ještě nebylo v podání hostující Nové Vsi všechno. V 81. minutě uzavřel skóre závěrečným čtvrtým gólem Jiří Bauer, když překonal domácího brankáře hlavičkou po rohovém kopu - 0:4.

 

Nová Ves / Brloh je tak po vítězství v Kájově i po osmi zápasech stoprocentní a vede tabulku českokrumlovského okresního přeboru. Domácí Kájov je na osmém místě.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Čermák [-] , J. Němec [-] , V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] - I. Didkivský [-] , A. Didkivský [-] , P. Doubek [-] - O. Maršál [-] , M. Farkaš [-] , L. Kolaj [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Pouzar [-] , J. Klein [-] , V. Loucký [-] - D. Kříž [-] , J. Šusta [-] , M. Jamrich [-] , J. Anderle ml. [-] - T. Srbený [-] , T. Hüttner [-] , N. Frühbauer [-]

Hráči zápasu: O. Maršál - T. Hüttner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KORBEL Karel (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů