Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vyšší Brod se nadále trápí, tentokrát nestačil na Lipno nad Vltavou


Branky


9

Vyšší Brod nezastihl úvod sezóny v dobrém rozpoložení. Po dvou vysokých porážkách tentokrát přivítali doma soupeře z Lipna nad Vltavou. To bylo také zatím bez bodu, když v prvním kole těsně prohrálo a ve druhém mělo pauzu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Lipno rychle otevřelo skóre

Domácí hráči se k utkání sešli pouze v deseti lidech, načež podle toho utkání také vypadalo. Už v 5. minutě si na pas Račáka za obranu naběhl Karel Krauskopf, krásně zpracoval a z první bombou pod břevno otevřel skore utkání - 0:1.   Pokud přítomný divák čekal,že se z brankami roztrhne pytel, musel být průběhem první půle zklamán. Domácí na vápně zaparkovali autobus a hráči Lipna si nevěděli rady. Individuálně se na levé straně pokoušel probít do vápna Panský, dostal se až před brankáře Neumanna, místo zpětné přihrávky na volné dva spoluhráče ale volil střelu, kterou Neumann kryl. Poté v obrovské šanci selhal Račák.   Domácí neměli do té doby prakticky nic, ale naskytla se jim ojedinělá šance ze standardní situace. Tu zahrával Bronislav Bäuml, Šesták centr podběhl a Rousek bohužel hlavičkoval nad sebe, kde už si Šesták míč v pohodě sebral. Toto byla jediná nebezpečná situace domácích v prvním poločase. Na druhé straně to z dálky postupně zkoušeli Krauskopf, Schober a Březina, nicméně bez úspěchu. Do kabin se tedy šlo za pro domácí milosrdného stavu 0:1.

Začátek druhé půle se nesl ve stejném duchu jako ta první. Domácí se snažili trpělivě bránit a čekat na brejky. Nicméně jejich záměr dostal trhlinu už v 51. minutě, kdy Poláček zasáhl míč ve vápně rukou a pískala se penalta. K té se postavil Karel Krauskopf a nekompromisně k tyči nedal Neumannovi šanci - 0:2.

 

Hned o dvě minuty později po pravé straně utekl všem Krauskopf, zpětnou přihrávkou našel Jana Rohlíka a ten do protipohybu Neumanna rozvlnil síť - 0:3.

 

Hosté se dál snažili vymýšlet do zatažené obrany Vyššího Brodu a ve velkých šancích se postupně ocitli Rohlík, Račák, Březina, ale vždy bez efektu. V 71. minutě si na levé straně narazili Račák s Víškem a Račákův centr si bohužel do vlastní brány hlavičkoval vracející se Daniel Poláček - 0:4.

 

Evidentně uspokojení hráči hostů na chvíli vypadli z role a v 87. mintě byli po zásluze od domácích potrestáni. Po pravém křídle unikl obraně nejaktivnější hráč Vyššího Brodu Robert Bäuml a jeho přízemní centr si nešťastně za Šestáka srazil vracející se Zdeněk Skípala - 1:4.

 

Poslední slovo ale přece jen měli hosté a to když se v 89. minutě prosadil opakovanou střelou z 20 metrů Martin Buczek a oslavil tím premiérový gol v dresu Lipna - 1:5.

 

Hráči Lipna tedy zapsali první 3 body v sezoně, zato Vyšší Brod se dál topí v krizi.

 

Report sepsal: Tomáš Račák, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Tomáš Račák: "Už před zápasem, kdy jsme viděli, že domácích je jen 10, jsem čekal, že to podceníme. A taky se tak stalo. První půle byla pěší fotbal, kdy se nikomu nechtělo běhat, mysleli jsme si, že se domácí asi porazí sami, nebo nevím. Vše jsme řešili úplně obráceně, než by jsme měli, chyběl pohyb, myšlenka, klid v zakončení, prostě klasický zápas, kdy se soupeř podcení. I tak si ale myslím, že už půle měla být minimálně o pět a nebylo co řešit. Nástup do druhé půle byl určitě aktivnější, ale posléze to opět byl výkon, kdy hlavně v zakončení jsme byli lajdáci, a to se nám může s těžšími soupeři vymstít. Domácí si zaslouží pochvalu za bojovnost, nicméně si ale myslím, že od dalšího dvouciferného přídělu jsme je uchránili jen my sami. Na závěr smekám klobouk před výkonem Robíka Bäumlů, po tak těžkém zranění, kterým si prošel, nám dělal velké problémy. Doufám, že mu zdraví vydrží, a celý Vyšší Brod fotbalově zvedne. Problém Vyššího Brodu je ale jinde, ale to ať si vyřeší sám."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
M. Neumann [-] - L. Kus [-] , A. Ferenc [-] , R. Bäuml [-] , A. Kříž [-] , R. Rousek [-] , J. Gondek [-] , T. Dibďák [-] , P. Schönkypl [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-]

FC Lipno nad Vltavou
J. Šesták [-] - M. Schober [-] , L. Fenc [-] , M. Buczek [-] , P. Sládek [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , T. Račák [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , Z. Skípala [-]

ŽK: 67. R. Bäuml - 72. M. Schober .
Hráči zápasu: R. Bäuml - K. Krauskopf .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - SCHÖNKYPL Petr (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře