A. Olah 34.
F. Olah 47.
A. Olah 65.
3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves zůstává stoprocentní, když zvítězila v Malontech


Branky


34. A. Olah , 47. F. Olah , 65. A. Olah - 11. J. Pouzar , 20. J. Pouzar , 88. T. Hüttner , 90. J. Pouzar
9

Velmi zajímavé utkání bylo k vidění v Malontech. Domácí prohrávali brzy o dva góly, ale těsně před pauzou dokázali vyrovnat. V druhé půli navíc skóre otočili a až do samotného závěru si drželi náskok. O ten ale přišli v 88. minutě a co víc, o dvě minuty později přidala Nová Ves ještě jednu branku a odvezla tak všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli hosté rychle vedli, ale domácí v nastavení srovnali

Zápas pro hosty z Nové Vsi začal dobře, od začátku drželi míč více na kopačkách a trpělivou kombinací se dostávali do vápna soupeře. V prvních minutách domácí Malonty zahrozili z trestného kopu z levé strany na zadní tyč, kde byl osamcený František Olah, ale nedokázal zakončit.

 

Kombinaci pak znovu přebrali hosté a ústil z toho první gól, kdy v 11. minutě Srbený nahrál kolmicí Janu Pouzarovi, který dával na zadní tyč zprava ze strany útočníka - 0:1.

 

Převaha hostů po gólu trvala a navázali na to dalším gólem ve 20. minutě, kdy po autu Jamricha z levé strany si míč pustil Jan Pouzar do vápna a technickou střelou umístil míč opět na zadní tyč - 0:2.

 

Poté přišlo několik dalších šancí Nové Vsi, kdy zakončovali Srbený, Pouzar či Šusta, ale neskončilo to gólem. Naopak na druhé straně po prohraném souboji na půlce hřiště ve 34. minutě byl vyslaný Adrian Olah křižnou přihrávkou mezi obránce a sám na golmana se nemýlil - 1:2.

 

Poté přišla horší pasáž týmu hostů a domácí Malonty to potvrdily dalším gólem ve druhé minutě nastavení, kdy František Olah vyhrál postupně souboje s oběma stopery a z otočky vystřelil z vápna přímo pod břevno, kdy Černý v bráně byl be šance. Platil tedy poločasový výsledek 2:2.

Domácí sahali po vítězství, ale nakonec nemají ani bod

Po poločase kombinace hostům stále vázla a hra se přelévala ze strany na stranu. Domácí však stále pokračovali v efektivitě a po úniku po levé straně byl po přihrávce na vápno osamocen Adrian Olah, který v 65. minutě v klidu uklidil míč do sítě - 3:2.

 

Otočka zápasu hosty trochu vzpamatovala. Začali běhat a více se dostávat do šancí. Sám na gólmana šel Srbený, kterého ale Přibyl krásně vychytal výběhem. Další šanci měl Jamrich, kterého také reflexivně vychytal gólman. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, ale některé šance zachránili obránci, jiné výborně chytill Černý.

 

Poté hosté již vše vsadili do útoku, kdy se na hrot vytáhl i stoper Jiří Anderle ml., z pravého beka se vysunul Hüttner a vzadu tak hosté bránili dá se říct ve dvou lidech. A vyplatilo se to. Po dlouhém výkopu Černého v 88. minutě se míč dostal k Pouzarovi, který přehodil obranu na Tomáše Hüttnera, který v úniku překonal golmana a uklízel do prázdné brány - 3:3.

 

To hostům však nestačilo, chtěli bodovat naplno, a tedy Hüttner zůstal vepředu. Dostal se k němu míč na levé straně, kdy utekl všem obráncům a ustál souboje, kdy se ho pokoušeli nadovoleně zastavit, a předložil z levé strany míč před bránu kde byl osamocený Jan Pouzar, který ve skluzu propálil golmana cca v 92. minutě. Rozhodl tím o vítězství Nové Vsi 3:4, neboť po rozehrávce již rozhodčí pískal konec zápasu.

 

Report sepsal: Václav Loucký, redakčně upraveno



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
F. Přibyl [-] - M. Beneda [-] - J. Pilný [-] , T. Langer [-] , F. Olah [-] , V. Rychtář [-] , A. Olah [-] , J. Kališ [-] , V. Gažík [-] , P. Fafl [-] , R. Burda [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] - D. Kříž [-] , J. Šusta [-] , J. Anderle ml. [-] , D. Budějcký [-] , M. Jamrich [-] - T. Srbený [-] , J. Pouzar [-] , T. Hüttner [-]

ŽK: 47. A. Olah - 60. J. Pouzar , 84. J. Černý .
Hráči zápasu: A. Olah - J. Pouzar .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: LACH Jan - VANČURA Martin (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře