M. Vrba 75.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov veze všechny body z Holubova


Branky


9

TJ Sokol Kájov zůstává stoprocentní, když po výhře v prvním kole dokázal tři body získat i v tom druhém na půdě Holubova. Holubov naopak zůstává stále bez bodového zisku, přestože v tomto duelu byli opticky lepším týmem. Nicméně si nedokázali úplně dobře poradit s obranou hostů, a tak podlehli Kájovu 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dostali do vedení hosté

Domácí měli po většinu utkání převahu, hosté však dobře pozičně bránili a v důležitých sekvencích utkání byli kvalitnějším mužstvem. Ve 20. minutě vybojoval na půlce míč Šmikmátor, posunul ho k Peťulemu, který našel rozběhnutého Andreje Didkivského. Ten byl sám před brankářem a po zemi k tyči křížnou střelou otevřel skóre, 0:1.

 

To byla jediná branka, kterou mohli diváci v prvním poločase vidět. Do šaten tak šli spokojenější hosté.

Domácí Holubov v druhé půli srovnal skóre, ale Kájov si vzal po chvíli vedení zpět

Ve druhém poločase nejdříve zlikvidoval včasným vyběhnutím kájovský brankář Galko dva nebezpečné nájezdy domácího Tomiho. Potom si v 75. minutě stoper Michal Vrba navedl míč na střed a bombou pod břevno vyrovnal, 1:1.

 

Peťuleho nebezpečný průnik do vápna a následnou střelu domácí brankář Štádler chytil. Hosté si však vítězství vzít nenechali. Rohový kop Žilavého v 83. minutě našel hlavu Josefa Haláčka a s přispěním obránce z toho byla vítězná trefa, 1:2.

 

V samotném závěru pak ještě trestný kop holubovského Vrby vytáhl Galko na roh. Hosté si v duelu museli sáhnout na dno sil, ale vezou z Holubova tři body.



Sestavy


SK Holubov
R. Štádler [-] - J. Vlažný [-] , M. Tomi [-] , M. Šerý [-] , V. Schuster [-] , O. Bukovinský [-] , L. Pokorný [-] , D. Pech [-] , F. Kroiher [-] , J. Hůlka [-] , M. Hikl [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] - S. Werner [-] , J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , A. Didkivský [-] , J. Čer [-] - D. Čábela [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reitinger Jiří - BUŠTA Luboš (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů