J. Plosz 42. (p.)
1:5
(1:2)
8. T. Šťastný (vl.)
34. J. Šusta
75. J. Pouzar (p.)
79. T. Hüttner (p.)
90. J. Pouzar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 14:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas plný pokutových kopů vyhrála Nová Ves


Branky


42. J. Plosz (p.) - 8. T. Šťastný (vl.) , 34. J. Šusta , 75. J. Pouzar (p.) , 79. T. Hüttner (p.) , 90. J. Pouzar
9

Přestože utkání mezi Horním Dvořištěm a Novou Vsí - Brlohem nabídlo 6 branek, pouze dvě z nich byly klasické. Další tři branky padly z pokutových kopů a jeden gól byl vlastní. V tomto zajímavém duelu se nakonec radovala Nová Ves po vítězství 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dostala do vedení Nová Ves, Dvořiště v závěru z penalty snížilo

Od začátku byla vidět převaha hostů z Nové Vsi, míč měli častěji na kopačkách. Domácí řešili situace nákopy na Jaroslava Plosze, který se snažil vepředu udržet míč, což se mu i dařilo. Avšak často neměl podporu, a tedy hráči hostí opět přebrali kontrolu míče. První gól dala Nová Ves již v 8. minutě po kombinaci na pravé straně, kdy utekl Jiří Šusta, který dával míč na Jamricha před bránu. Situaci chtěl zachránit skluzem domácí obránce Tomáš Šťastný a srazil si míč do brány. Nutno říct, že Jamrich byl za ním zcela sám a skončilo by to nejspíše stejně - 0:1.

 

Druhý gól hostů padl ve 34. minutě po krásném technickém průchodu Kříže středem hřiště do vápna, kdy ještě nahrál míč Pouzarovi doprava a ten přenechal Jiřímu Šustovi na střelu, který zavěsil pod břevno - 0:2. Hosté měli ještě několik dalších šancí, které z jejich strany nebyly dobře vyřešeny, i když se jednalo o šance tutové.

 

Domácí poté zahrozili z levé strany, kdy střelu vyběhnutím zneškodnil brankář Vosejpka. Poté se do úniku po průnikové přihrávce dostal pravý záložník Lukáš Plozs. Dobíhal ho Václav Loucký a ve vápně proběhl souboj tělo na tělo. Plozs spadl a rozhodčí z půlky odpískal penaltu. I z tábora domácích fanoušků byly slyšet názory, že penalta neměla být. Situace navíc trochu zvedla vášně a padly žluté karty. Penaltu poté ve 42. minutě klidně proměnil Jaroslav Plosz - 1:2. Domácí tím dostali trochu klidu na kopačky a dařila se jim kombinace.

Druhá půle nabídla mimo jiné dvě proměněné penalty hostů

Úspěšná kombinace domácího Dvořiště probíhala i několik minut po půli, ale poté začali opět diktovat hru hosté z Nové Vsi. Únik Jana Pouzara v 75. minutě zastavili nedovoleně skluzem domácí stopeři a pískala se tedy další penalta. Ta byla v klidu proměněna faulovaným hráčem - 1:3.

 

Poté následoval festival neproměněných šancí ze strany hostí, kdy několik šancí zahodil Pouzar, Srbený a další. Dvakrát bylo nastřelené břevno, Pouzar z pravé strany hřiště, Loucký z levé strany ze střely z dálky. Další sporný moment přišel v 79. minutě poté, když se Frühbauer dostal do vápna domácích a svedl znovu nejspíše čistý souboj tělem, kdy však neustál situaci a rozhodčí znovu pískal penaltu. Tu proměnil Tomáš Hüttner - 1:4.

 

Další šance hostů pokračovaly, ovšem bez gólového konce. Na druhé straně zahrozil do spojnice zpoza vápna Jaroslav Plozs. Poslední gól si zařídil sám Jan Pouzar, kdy se v 90. minutě navracel z vápna a nachytal Josefa Cipína, který váhal s rozehrávkou. Obral ho o míč a běžel na gólmana Růžičku, kterého překonal střelou k tyči a upravil na konečných 1:5.

 

Report sepsal: Václav Loucký, redakčně upraveno



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Pecha [-] , M. Rubeš [-] , T. Šťastný [-] , J. Cipín [-] - J. Laně [-] , J. Ježek [-] , M. Slanina [-] , V. Zajíc [-] , L. Plosz [-] - J. Plosz [-]

FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] - D. Kříž [-] , J. Šusta [-] , J. Anderle ml. [-] , D. Budějcký [-] , M. Jamrich [-] - J. Pouzar [-] , T. Srbený [-] , T. Hüttner [-]

ŽK: 36. J. Cipín , 51. J. Růžička , 69. L. Plosz - 41. J. Šusta , 41. J. Anderle st. .
Hráči zápasu: J. Plosz - J. Pouzar .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Janda Jaroslav - HOŠEK Dalibor (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích