Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Lipně se po gólové přestřelce radovali hosté z Nové Vsi


8

Na góly velice bohatý zápas byl k vidění v Lipně nad Vltavou. Hostující FK Nová Ves - Brloh nakonec v druhé půlce strhla vítězství na svou stranu a získala první tři body do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl divokou remízu 3:3

Od začátku se jednalo o vyrovnaný zápas, který však začal lépe pro hosty. Již v 6. minutě po faulu před vápnem uklidil míč krásně do levé šibenice z trestného kopu přes zeď Jan Pouzar - 0:1.

 

Avšak poté si hosté nechali úder vrátit lacině zpět. Rozhodčí odpískal v 16. minutě zákrok zhruba 25 metrů od brány po faulu Hüttnera na pravé straně. Zahrávaný centr do vápna tečoval hlavou Vlastimil Březina a tečovaný míč zapadl přesně k zadní tyči - 1:1.

 

Poté začalo hrát lépe domácí Lipno. Hosté neřešili dobře finální situace, zato domácí začali proměňovat. Ve 26. minutě byl po centru z pravé strany Karel Krauskopf sám před brankou a uklidil balon do brány - 2:1.

 

Karel Krauskopf přidal po chvilce ještě další branku. Ve 32. minutě zvyšoval již na 3:1 pro Lipno nad Vltavou a s hostujícím týmem to nevypadalo dobře. 

 

Pak ale opět přebrali otěže zápasu právě hosté. Ve 35. minutě po úniku na pravé straně, předložil Hüttner přízemní centr do vápna na zadní tyči na Tomáše Srbeného, který uklidil do brány - 3:2.

 

Poté ve 43. minutě sám Tomáš Hüttner znovu unikl na pravé straně a ze strany zavěsil přímo pod břevno - 3:3. Této šanci ještě předcházela tutovka na druhé straně, kdy šli dva útočníci sami na Vosejpku, který je ale vychytal.

 

Na konci poločasu se ještě hosté dožadovali penalty po zákroku na Srbeného, kterého po předkopnutí míče zasáhl gólman rukama do nohou v malém vápně, ale byl z toho jen odkop od brány.

Nová Ves překlopila výsledek utkání na svou stranu

Po změně stran byli hosté z Nové Vsi lepším týmem. Nejprve poslal hosty do vedení v 64. minutě Jiří Šusta - 3:4. O šest minut později, v 70. minutě, krásně z 25 metrů zatočil ze hry ránu do pravé šibenice Jan Pouzar - 3:5.

 

Domácí měli v závěru několik šancí, kdy vedle střílel Krauskopf a Panský. Na druhé straně naopak netrefil prázdnou bránu po centru z pravé strany Srbený a prudká střela Varona jen těsně minula bránu. Před koncem utkání v 87. minutě již jen snížil na hraně ofsajdu se pohybující Karel Krauskopf ze samostatného úniku, kdy překonal Černého, který za hosty chytal druhou půli.

 

Report sepsal: Václav Loucký, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Tomáš Račák: "Musím říct, že na první zápas po takové dlouhé době se hrál kvalitní fotbal nahoru dolů se šancemi na obou stranách. Bohužel jsme doplatili na neproměňování vyložených šancí a v obranné fázi jsme nakupili zbytečné chyby, které soupeř trestal. Hrajeme strašně náročný fotbal, možná by to chtělo více klidu, snad si to do dalších zápasů sedne a ponaučíme se. Pochválím Krauskopfa, zřejmě nás opět střelecky potáhne což od něj i čekáme. Škoda tutovek co ještě neproměnil, možná by se neprohrálo. U hostů zaujal Hüttner, kdy z pozice pravého beka byl neustále nebezpečný. Hostům gratuluji k vítězství, ale opakuji, nevyhrál lepší, ale efektivnější tým. Teď si dáme týden pauzu a poté nás čeká prestižní zápas ve Vyšáku."




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
J. Šesták [-] - L. Fenc [-] , M. Buczek [-] , J. Knotek [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , T. Račák [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Anderle st. [-] , J. Vejvoda [-] , V. Loucký [-] - D. Kříž [-] , J. Šusta [-] , D. Budějcký [-] , T. Březina [-] - T. Srbený [-] , J. Pouzar [-] , T. Hüttner [-]

ŽK: 47. M. Schober , 85. M. Buczek - 22. D. Kříž , 41. J. Vejvoda .
Hráči zápasu: K. Krauskopf - J. Pouzar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů