Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Kájov si v prvním kole poradil s béčkem Českého Krumlova


8

Kájov byl od začátku utkání lepším mužstvem a brzy se dostal do vedení. V prvním poločase Krumlov B ještě vzdoroval a držel se na dohled jediné branky. V druhém poločase ale přišli hosté o jednoho hráče a domácí Kájov už si tři body pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bohatý na góly na obou stranách

Kájovští vstoupili do utkání dobře a celkem brzy se dostali i do vedení. V 9. minutě si po kolmé přihrávce Lippla naběhl za obranu Andrej Didkivski a křížnou bombou otevřel skóre, 1:0.

 

Slavoj Český Krumlov B se ale rychle vzchopil a po zhruba pěti minutách dokázal vyrovnat skóre. Trestný kop Miroslava Lukeše ve 14. minutě zapadl přesně do šibenice, 1:1.

 

Poté znovu převzali iniciativu domácí, z čehož pramenila opět velmi brzká změna skóre. V 19. minutě zahrával rohový kop Mazanec. Jeho centr našel přesně hlavu Jiřího Čermáka, který vrátil vedení domácím, 2:1.

 

Tentokrát si domácí Sokol Kájov pohlídal, aby mu vedení vydrželo déle. Navíc dokonce sami dokázali náskok navýšit. Ve 27. minutě se po zpětné přihrávce Maršála objevil před brankářem Švecem Jiří Šmikmátor a přesnou placírkou k tyči dal na 3:1.

 

Hosté z Krumlova ale ještě do poločasu dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Ve 42. minutě zahrál další přesný přízemní trestný kop Miroslav Lukeš. Míč zapadl přesně k tyči. Poločasové skóre tedy bylo 3:2.

Ve druhém poločase Kájov výhru potvrdil i díky oslabení soupeře

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. Hned v úvodu v 51. minutě dal Sokol Kájov důležitou branku, kterou opět odskočil do dvougólového vedení. Mazanec našel mezi obránci rozběhnutého Ondřeje Maršála, který bombou po zemi k tyči zvyšoval na 4:2.

 

V 60. minutě se definitivně zlomil odpor hostů z Českého Krumlova poté, co druhou žlutou a následně červenou kartu obdržel Miroslav Lukeš. V deseti mužích na hřišti už se hosté nezmohli na závěrečný tlak se snahou o vyrovnání.

 

Naopak v závěru se ještě jednou prosadili domácí. Čabela našel Jiřího Čermáka, který sám před brankářem zachoval chladnou hlavu a dal na konečných 5:2 pro TJ Sokol Kájov.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , J. Čermák [-] - J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , A. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , J. Lippl [-] , L. Kolaj [-] , O. Maršál [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - M. Paráček [-] , P. Zemek [-] , J. Toman [-] , M. Endl [-] - M. Šimek [-] , R. Šára [-] , R. Lukeš [-] , M. Lukeš [-] - D. Adamíček [-] , P. Lattner [-]

ŽK: 64. J. Lippl - 37. R. Lukeš , 58. M. Lukeš . ČK: 60. M. Lukeš .
Hráči zápasu: J. Čermák - M. Lukeš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - KORBEL Karel (N), KONVALINKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Horní Dvořiště | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích