Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice si spravily chuť a nastřílely Mladému osm branek


Branky


8. M. Ježek , 26. M. Čuhaj , 28. M. Ježek , 39. M. Čuhaj , 57. V. David , 65. J. Valenta , 75. M. Čuhaj , 80. M. Ježek - 50. L. Szojka
11

Dubenec – Duel Dívčic s rezervou Mladého nabídl strhující podívanou, která se musela líbit zejména domácím fanouškům. Dívčičtí fotbalisté předvedli drtivý nástup, kdy během úvodní půlhodiny nasázeli svému soupeři tři branky. Hosté snížili na začátku druhé půle, ale domácí nepolevili a přidali ještě další čtyři trefy. Dívčice se po výhře 8:1 posunuly na osmé místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Souboj týmů ze spodní poloviny tabulky nabídl už v první půli fotbal plný branek. Hned v osmé minutě se předvedl domácí záložník Rejdal, který krásným centrem našel osamoceného Michala Ježka, který se otočil kolem obránce a otevřel skóre duelu – 1:0. Hosté chtěli kontrolovat v desáté minutě, Szojka však po centru hlavičkoval nad branku. Krátce nato málem zafungovala znovu spolupráce Rejdal – Ježek, druhý jmenovaný ale osamocen na zadní tyči nechal po střele ze skluzu vyniknout Pokorného. Dívčice to ale nemuselo mrzet, protože už ve 26. minutě se k míči dostal Martin Čuhaj, navedl si jej na pravý okraj vápna a parádní technickou ranou vymetl šibenici – 2:0. Dvě minuty poté domácí podnikli smrtící kontr, V. Valenta vysunul Michala Ježka a ten po kličce brankáři zvýšil na 3:0, bohužel si poté natáhl sval a musel vystřídat. Po půlhodině musel být opět v permanenci Maršán, ten ale nadále držel čisté konto, když dokázal vychytat Schustera. Chvíli před poločasem se po šanci Kišše dostal k míči Martin Čuhaj a chladnokrevně ranou k tyči přidal svůj druhý gól v zápase – 4:0. Domácí odcházeli do kabin s velkou spokojeností.

Ježek a Čuhaj zkompletovaly ve druhé půli hattrick

Také druhá půle začala zostra. Hned v úvodu pálil nebezpečně z přímého kopu Novotný, ale brankář Dívčic jeho pokus vyrazil. Následoval roh, který se hostům vůbec nepovedl a už od půlky pádil Kišš sám na branku, ovšem v nájezdu na brankáře ranou mezi nohy neuspěl. Mládský Szojka byl protagonistou i dalších zajímavých situací. Domácí evidentně jeho varování nebrali vážně, neboť za další dvě minuty utekl Libor Szojka a nadvakrát překonal domácího brankáře - 4:1. Když to vypadalo, že se hosté nadechují k dalšímu snížení tak v 57. minutě utekl po pravé straně Václav David a tvrdou střelou opět navýšil vedení domácího týmu. V 65. minutě prodloužil Čuhaj hlavou centr Semráda, míč si zpracoval Jan Valenta a překonal brankáře pošesté. Domácí hráli ve velké pohodě a duelem se královsky bavili. V 75. minutě nacentroval z pravé strany David a Martin Čuhaj krásnou hlavičkou dovršil hattrick. To se ale nelíbilo domácímu kanonýru Michalu Ježkovi, který nastoupil i se zraněním a v 80. minutě po centru Rejdala si tak mohl zapsat hattrick do svých statistik. Devátou trefu měl v závěru na své hlavě výborně hrající Strnad, ale brankář už míč za svá záda nepustil. Mrzet je to však nemuselo, protože Dívčice jasně utkání ovládly, Mladé přejely osmi góly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Výsledek je jednoznačný v náš prospěch. Tři body jsme si zasloužili, byl to jeden z mála zápasů, které jsme odehráli více v klidu. Malinko jsme si druhou půli zkomplikovali obdrženou brankou, kdy jsme zaváhali v obranné činnosti. Postavení v tabulce nás zavazuje k tomu, abychom každé kolo vyhrávali. Tlak zespoda na nás je, ostatní mužstva se na nás tlačí, jsou tam vynikající soupeři, kteří nás nenechávají v klidu spát. Nyní nás čeká nesmírně těžký duel v Mokrém.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

SK Mladé B
M. Pokorný [-] - M. Zemek [-] , D. Račák [-] , T. Brozman [-] , M. Pešek [-] - A. Kolář [-] , L. Szojka [-] , M. Schuster [-] - M. Novotný [-] , J. Vokáč [-] , P. Lexa [-]

ŽK: 18. L. Waldhauser , 52. P. Semrád , 78. O. Šťastný - 17. J. Vokáč , 56. A. Kolář , 70. M. Pešek .
Hráči zápasu: V. Strnad , M. Ježek , M. Čuhaj .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - AMBROŽ Martin (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 23:25
Jan Valenta

Expert: Lukáš Filek
Tip experta: výhra domácích

Tyhle mančafty jsem letos ještě hrát neviděl. Co vím od kluků, tak v Dívčicích jsme těsně prohráli, ale při troše štěstí, které se nám letos obloukem vyhýbá se nějaký bod ukopat mohl. Hodně věřím ve výhodu domácího prostředí. Dvojky dávám jen, když hraje venku Sparta (smích). Bude to tuším vyrovnaný duel, ale radovat se budou domácí.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 18:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:13
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:59

Tip: výhra domácích