2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:15

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice doma udolaly Chrášťany


Branky


11

Dubenec - V předehrávce 8. kola III. třídy zvítězili fotbalisté Dívčic nad Chrášťany 2:0. Utkání nabídlo mnoho šancí, ale gólem v prvním poločase skončil pouze brejk domácího Rejdala. Ve druhé půli měly Dívčice řadu šancí, ale uklidňující branka Ježka přišla až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Rejdal

Hrstka diváků na dubeneckém hřišti viděla souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky. Dívčice získaly v uplynulých sedmi kolech šest bodů a Chrášťany pouze čtyři body. Štěstí se tentokráte usmálo na domácí celek. Trenéři obou týmů museli hodně improvizovat se sestavami a na kvalitě hry to bylo znát. Nepříliš pohledné utkání nenabídlo v prvním poločase nic moc zajímavého. Spousta akcí končila před šestnáctkou a nepovedené centry pochytali brankáři Maršán s Pešlem. Domácí se ale přeci jen dočkali vedoucí branky, když dlouhý pas Hájka promáchl hostující brankář Pešl a pro Stanislava Rejdala už nebyl problém dostat míč do sítě - 1:0. První poločas tak skončil nejtěsnějším možným rozdílem. 

Druhá branka Ježka přišla až v samém závěru

Do druhé půle vstoupily Dívčice aktivněji a brzy mohl navýšit vedení Valenta, který se zbavil obránce, ale pálil jen vedle branky. Největší šance domácích přišla po hodině hry, rohový kop vyrazil brankář k nohám Rejdala, ten ale nedokázal z beprostřední blízkosti dotlačit míč do branky. Za dalších sedm minut měl Čuhaj další šanci, jenže osamoceného brankáře neprostřelil. Domácí mohli neproměněných šancí hodně litovat. Dvacet minut před koncem přišel David o míč a hosté šli do brejku, který naštěstí pro domácí zachránil brankář Maršán. V 85. minutě Rejdal nacentroval míč do šestnáctky a Michal Ježek prudkou hlavičkou dodal domácím klid – 2:0. Dívčice si závěr pohlídaly a se štěstím si dokráčely pro vítězství. Po 8. kole III. třídy tak zůstávájí na desáté příčce, Chrášťany jsou stále namočeny v sestupových vodách.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Byl to otevřený fotbal z obou stran, oba týmy předvedly podobný výkon. Bylo to o tom, kdo dokáže dát branky a my jsme byli, troufnu si říct, úspěšnější tím, že jsme šance, které jsme měli, proměnili. Na můj vkus jsme ztráceli spoustu míčů, zbytečně jsme faulovali, dali jsme hostům několik šancí a oni nás za to málem potrestali. Určitě je to velmi cenné vítězství, kterého si vážíme, protože jsme se nesešli zrovna v ideální sestavě.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - Š. Hájek [-] , V. David [-] , J. Dvořák [-] - P. Semrád [-] , S. Rejdal [-] , O. Šťastný [-] , J. Valenta [-] - V. Valenta [-] , M. Čuhaj [-] , M. Ježek [-]

TJ Sokol Chrášťany
J. Pešl [-] , J. Král [-] - M. Drozd [-] , M. Zeman [-] - D. Guniš [-] , M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] - M. Janků [-] - O. Bahleda [-] , J. Hartman [-]

ŽK: 35. V. David , 80. V. Valenta - 20. M. Drozd , 40. J. Král , 50. O. Bahleda .
Hráči zápasu: M. Maršán , S. Rejdal .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - AMBROŽ Martin (N), MACH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Výkony Dívčic jsou pro mě zatím jedno velké zklamání. Ovšem souboj s Chrášťany bude jasnou záležitostí a střelec Ježek si vylepší statistiky.

Tip: výhra domácích