0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd se dočkal další výhry, ve Stropnici rozhodl jediný gól Soukupa


Branky


11

Utkání 8. kola III. třídy mezi domácí Horní Stropnicí a hostujícím Kamenným Újezdem rozhodla jediná trefa. Postaral se o ni v 64. minutě obránce Radek Soukup, který tak rozhodl o exportu tří bodů do Kameňáku. Horní Stropnice tak stále čeká na své první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Ve 12. minutě se k zakončení ve vápně dostal Kurliuk, ale zakončil jen slabě. Chvíli nato se přes Cherneva prosadil Prokeš a přihávkou za vápno vybídl k voleji Soukupa, mimo. Ve 21. minutě pálil z úhlu Havlíček, Josefík vyrazil. V 25. minutě prověřil Dudáka Holej, roh. Po půlhodině hry vypálil Kuryilu, Josefík vyrazil a následná dorážka téhož hráče z nebezpečné pozice se stala znovu kořistí výborného Josefíka. Ve 36. minutě se k odraženému balonu dostal Haňur a utaženou jedovkou k tyči protáhl Dudáka. Chvíli před půlkou pálil z úhlu Kuryliuk, domácí gólman vyrazil a následná hlavička téhož hráče mířila nad.

Jedinou branku obstaral Soukup

První šanci ve druhé půli měl opět Kuryliuk, Josefík vyrazil a dorážka hlavou mířila nad. Chvíli nato přízemní roh hostů prolétl vápnem a na zadní tyči loženkou pohrdl kapitán Klivanda. V 64. minutě vypálil z úhlu Prokeš, Josefík vyrazil jen k Radku Soukupovi jenž si mohl vybrat kam hlavičku umístnit - 0:1. Pak se hrstka domácích příznivců odebrala do útrob hospody a vzdala boj o body. V 76. minutě krásně vypálil znovu Prokeš, ale Josefík vytáhl další skvělý zákrok. Ve zbytku zápasu bylo k vidění pár pološancí a nevýrazných střel, které si gólmani v poklidu pohlídali. Horní Stropnice tak stále čeká na první soutěžní výhru.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: No nevím, při vší úctě k soupeři, Kameňák byl podle mého hratelným týmem. Nejsem fotbalista a nechci naše kluky srážet, ale vetší bídu jsem snad neviděl. Jediným fotbalovým momentem byla asi Jindrova jedovka v první půli. Nechci sem chodit na čtvrtou třídu!




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Tošner [-] , J. Kotrč [-] , D. Lenz [-] , Z. Staněk [-] , V. Trojan [-] , M. Sedlák [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , S. Chernev [-] , J. Charvát [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - R. Soukup [-] , M. Svobodný [-] - L. Prokeš [-] - M. Fousek [-] , V. Šimek [-] , P. Kuryliuk [-] , T. Klivanda [-] , M. Velát [-] , R. Časkovič [-] , D. Bürger [-]

ŽK: 68. V. Trojan , 72. M. Němec , 87. D. Lenz - 68. L. Prokeš .
Hráči zápasu: P. Josefík , M. Němec - R. Soukup .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - DRBOUT Zbyněk (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Áčko Kameňáku hraje od půl 1 ve Větřní a dá se předpokládat, že pár kluků do Stropnice přejede a Kameňák si minimálně bod odveze.

Tip: remíza