5:1
(2:1)
13. K. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé poprvé v sezoně vyhrálo, doma jasně přehrálo Týn


Branky


10. M. Zemek , 15. J. Vokáč , 47. T. Linhart , 86. M. Zemek , 88. P. Šimek - 13. K. Klein
11

Rezerva Mladého si po několika nevydařených zápasech konečně spravila náladu, a to na jiném rezervním týmu. Domácí přivítali v duelu 7. kola Týn nad Vltavou, jehož "popravu" v poměru 5:1 řídil dvěma trefami Michal Zemek. Domácí mužtvo si tak připsalo vůbec první vítězství v nové sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Josef Vokáč (hráč): Po minulém první připsaném bodu z Lišova jsme do zápasu šli odhodlaní získat tři body stůj co stůj. Hodně nám pomohlo, že jsme se podruhé v sezóně sešli v kompletní sestavě a plnili jsme do puntíku taktiku naordinovanou panem trenérem Brozmanem. Po třetím gólu už Týn nekladl odpor a na hřišti už jsme dominovali. Rád bych vyzdvihl výkony Mikiho Zemka a Peťi Šimka, zahráli snad nejlepší zápas co sem v Mladém.

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Zápas v Mladém se nám nevydařil. Po sérii 5 zápasů bez porážky jsme si vybrali slabší den, naší hře dopředu chyběla šťáva a pohyb a i v defenzivě jsme byli hlavně v prvním poločase neorganizovaní. Se zraněním a sebezapřením nastoupil brankář Adzima, který musel po hodině hry střídat a zápas dochytal hráč z pole Vlastimil Švík. Vlasta mimochodem ukázal, že jako brankář má větší potenciál než jako hráč. Přihlásíme ho v Olympii na gólmanské tréninky a uvidíme, co z něj bude. Na konci už nám chyběly síly, dohrávali jsme bez hráčů na střídání a domácí ještě navýšili náskok na nepříjemných 5:1. Měli jsme pasáže, kdy jsme dobře drželi míč, ale ve finální fázi jsme byli téměř neškodní. Oproti tomu domácí se dokázali dostávat do nebezpečných pozic a zaslouženě nás porazili, předvedli velmi solidní výkon. Série bez prohry skončila, novou nastartujeme v sobotu doma proti Mokrému, už se těšíme.



Sestavy


SK Mladé B
M. Pokorný [-] - P. Šimek [-] , A. Němec [-] , T. Brozman [-] , M. Pešek [-] - M. Zemek [-] , K. Tondr [-] , M. Schuster [-] , L. Szojka [-] - T. Linhart [-] , J. Vokáč [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - J. Dumbrovský [-] , S. Melnykovskyi [-] , J. Novák [-] , K. Klein [-] - J. Brom [-] , L. Ponec [-] , M. Ponec [-] , D. Maruška [-] - M. Pešta [-] , V. Švík [-] -

Hráči zápasu: P. Šimek , M. Zemek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - HLAVÁČ Josef (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Souboj béček... u toho se fakt tipovat nedá, ale myslím, že se o body budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích