2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Stropnicí a Kamennou ovládli hosté


Branky


11

V 7. kole III. třídy přivítala domácí Horní Stropnice nedalekou Kamennou, kde působí několik jejich hráčů. Derby ovládl hostujícící favorit, když se dvakrát trefil Hanzal a Syrovátka. Domácí ve druhé půli pouze korigovali výsledek dvěma zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější hosté

V 9. minutě Josefík zvolil místo odkopu rozehrávku. Ke smůle domácích však našel nohu Miroslava Syrovátky jenž pak svůj sólový únik přetavil ve vedoucí branku - 0:1. Ve 13. minutě centroval poblíž rohového praporku do vápna Valíček. Balon pro sebe získal Michal Hanzal, uvolnil se a rozvlnil síť podruhé - 0:2. V 18. minutě měla Stropnice standardku kousek za půlkou hřiště. Domácí ovšem trefili jen zeď a odražený balon se následně dostal k Syrovátkovi, který vybídl k úniku Michala Hanzala jenž šajtlí zamířil kolem padajícího gólmana k zadní tyči - 0:3. Chvíli nato našel Valíček ve vápně Kořínka, ten však nechal vyniknout Josefíka. Po půlhodině hry se ve vápně s míčem šikovně obtočil Holej, ale trefil jen tyč od které míč putoval do zámezí. To bylo po hříchu jediné ohrožení hostující branky v první půlce. Ve 35. minutě vyslal Kořínek do šance Hanzala. Domácí gólman svým vyběhnutím a výborným zákrokem hattricku zabránil. Poté ještě Josefíka z dálky prověřil Bašta, roh. Konec prvního poločasu.

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhé půli Kamenná prostřídávala a zvolnila. I když první šance patřila opět hostům, když se po centru z pravé strany dostal k hlavičce zblízka Hanzal. Josefík vytěsnil alespoň na roh.V 54. minutě protáhl Brouska po přímáku Holej, roh. Ten následně rozehrál znovu Holej a na přední tyči se hlavou prosadil František Horník - 1:3. Krátce nato poslal Chernev do šance Bártu, ale ten nedokázal přehodit Brouska. V 65. minutě odvracel Josefík po souhře Valíčka se Syrovátkou na roh. Pět minut poté střílel Valíček z úhlu, Horníkovi se nepodařilo balon urazit a tak se ho zmocnil Miroslav Syrovátka jenž si mohl vybrat - 1:4. Dvě minuty nato se po lajně prodíral Haňur, poslal míč do vápna kde ho ve skluzu před vybíhajícím Brouskem usměrnil do sítě Tomáš Kaprál - 2:4. Po hezké akci Cherneva s Haňurem zakončoval opět Kaprál, ale Brousek si tentokrát oblouček pohlídal. V 82. minutě nebezpečně pálil Smolen. Domácího gólmana zaskočil vracející se Horník. Krátce před koncem ještě střelou prověřil Josefíka Valíček, roh. Konec druhého poločasu.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Čekal jsem od derby trochu větší náboj. Počasí vyšlo, diváků přišlo také dost. Je smutné, že nás doma porazí Béčko s velkou řadou našich odchovanců. Snad se nám konečně podaří naplno zabodovat za týden.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Nistor [-] , F. Horník [-] , D. Lenz [-] , Z. Staněk [-] , V. Trojan [-] , M. Sedlák [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , S. Chernev [-] , J. Charvát [-]


Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠROM Pavel (N), SYROVÁTKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ve Stropnici bývá bouřlivá atmosféra, ale věřím, že tam Kamenná body nenechá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů