P. Hrubý 15. (p.)
M. Rudolf 32.
J. Trachta 82.
3:3
(2:2)
3. D. Pojar
23. F. Kapoun (p.)
72. O. Tomáš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice zachránily remízu s Dubem v posledních minutách


Branky


15. P. Hrubý (p.) , 32. M. Rudolf , 82. J. Trachta - 3. D. Pojar , 23. F. Kapoun (p.) , 72. O. Tomáš
13

Po odložení prvního kola, čekalo na hodějovické první soutěžní utkání, když v domácím prostředí přivítali Černý Dub. Ten v minulém kole smázl Týn nad Vltavou a vystrašil tak asi mnoho domácích, neboť ty sestavu lepili, jak mohli. Hosté přijeli dokonce přesně v jedenácti lidech bez možnosti střídání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

V prvním poločase se hrál na slušně připraveném hřišti solidní fotbal a padlo i mnoho branek. Jako první se prosadil domácí útočník David Pojar, když svému jménu Hrubý dostál a hrubou chybou nabídl soupeři vedení. Vyrovnání přišlo za nedlouho, když se po faulu na Janovského aspoň trochu vykoupil a z penalty srovnal zmiňovaný Petr Hrubý. Jenže další hrubku v domácí obraně vyrobil tentokrát Raitr a pak faulem ve vápně nabídl hostům pokutový kop, který bez problémů proměnil Filip Kapoun - 1:2. Jenže domácí hráli prvních pětačtyřicet minut s chutí a do poločasu bylo skóre opět vyrovnané. Nádherně míč z přímého kopu zakroutil do šibenice Michal Rudolf. Nejlepší hráč domácích v průběhu celého střetnutí. 

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Druhý poločas byl z mého pohledu velmi špatný z obou stran. Kombinace přestala existovat, zakončeních bylo pramálo. Do vedení šli do třetice hosté, když další hrubou chybu v obraně domácích potrestal zkušeným přehozením brankáře hostující útočník Ondřej Tomáš. A když se zdálo, že si odvezou hráči Černého Dubu všechny body, z ojedinělé možnosti vyrovnal Jiří Trachta na konečných 3:3. Z pohledu počtu branek mohli být diváci spokojení, což zapříčinili hlavně ne moc dobře pracující obrany obou mužstev. 

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Vzhledem k průběhu druhého poločasu jsme s bodem ve finále asi spokojení. Nicméně první poločas jsme odehráli solidně a jen nesmyslné chyby nás připravili o poločasové vedení, což mrzí. Pozitivem je pro mě kvalita hřiště, solidní rozhodčí i pomezní hostující borec, který to vzal poctivě v dresu a mával velmi přesně a ve finále i slušné chování obou mužstev, což se v této soutěži tak často nevidí.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - Z. Kroupa [-] , J. Trachta [-] , A. Lipták [-] , P. Hrubý [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-] , R. Aibl [-] , T. Buus [-] , P. Janovský [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - D. Pojar [-] , L. Čierny [-] , M. Liebl [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , P. Pojar [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-]

Hráči zápasu: M. Rudolf - O. Tomáš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - VÉVODA Jiří (N), MAREŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

V Hodějovicích to bude těžké utkání. Po podzimní porážce jim máme určitě co vracet. Kluci to zvládnou i beze mě a odvezou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů