3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkolepý obrat v závěru! Dobrá Voda porazila Jankov B


Branky


13

V sobotu 16.10. se proti sobě postavily celky domácí Dobré Vody a rezervy Jankova. Do zápasu vstupovali jako favorité domácí, kteří před zápasem vyhráli tři utkání po sobě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pajerský vstřelil jediný gól poločasu

První poločas začal podle očekávání a domácí byli lepším týmem. Dobrá Voda se postupnou kombinací dostávala do šestnáctky soupeře a vypracovávala si šance, které ovšem velmi pohotově vychytával gólman hostí Bohuslav Šturma. Jediná z šancí, která skončila v bráně Jankova byla souhra Dmytro Serbina a Petra Pajerského, přičemž zakončoval druhý zmíněný, stav 1:0. Jankovští hrozili především z protiútoků, kdy rychlí křídelní hráči pronikali okolo lajn a zatápěli tak obraně domácích. Dokonce se hostím podařilo nastřelit tyčku a břevno, ale gól již do konce poločasu nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Dva góly Marka v závěru otočily skóre

Druhý poločas začal v podobném tempu jako poločas první, ovšem s výjimkou toho, že v 53. minutě přidali po hezké akci branku hosté, jmenovitě zakončoval na zadní tyč Petr Stráda. V 62. minutě se opět dostal do útoku tým Jankova a po šrumci ve vápně se k dorážce dostal Jan Janeček a otočil tak průběh utkání. Dále se hostující tým zatáhl a snažil se bránit výsledek, a to se také dlouhou dobu dařilo, ovšem v 89. minutě se k odraženému míči dostal Dmytro Serbin a nádhernou nahrávkou našel Jakuba Marka, který těsně před koncem vyrovnal na 2:2. Domácí tým toto vyrovnání velmi pozvedlo a hned v další minutě se uvolnil opět Jakub Marek a dostal přesnou nahrávku od Tomáše Valenty. Dále zakončoval podobně jako při vyrovnání a otočil tak průběh zápasu ve prospěch domácích. Zápas tak skončil 3:2 pro Dobrou Vodu.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Jsme velmi rádi, že jsme dokázali zápas v posledních minutách otočit a ukázat tak naši sílu. Samozřejmě nám v tom pomohlo trochu i štěstí a na to se v dalších zápasech spoléhat nemůžeme. Musíme hrát celý zápas naši hru a nenechat se rozhodit. To bude hlavní podmínkou toho, abychom dokázali teď o víkendu odvézt body z Borku

SK Jankov B
Jan Janeček (hráč): Zápas začal ve velkém tempu. Naše obrana si nevěděla rady s rychlými náběhy útočníků a z toho vzniknul první gól soupeře. Naše šance skončily na tyčce od Daníka Kočerů a od Máry Kociánů na břevnu. Naše hra se o poločase zlepšila a to vedlo k tlaku, který zužitkoval Strádís a dal vyrovnávací gól po centru. Další gól jsem vstřelil po míči, který vyvezl Kočer, který větral obranu soupeře. Pomohl nám návrat Standy Kysely po zranění, který čistil v obraně. Bohužel v 89. a 90. minutě jsme dostali hloupé góly. Chci pochválit naše kluky za bojovnost v druhé půlce.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Choboda [-] , D. Šedivý [-] , T. Valenta [-] , D. Hostek [-] , J. Marek [-] , P. Hoffmann [-] , P. Pajerský [-] , J. Šteyer [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , D. Kočer [-] , A. Píša [-] , F. Černý [-] , P. Stráda [-] , V. Jirkovský [-] , A. Pšenička [-] , J. Vokurka [-]

ŽK: 67. L. Simandl .
Hráči zápasu: J. Marek - S. Kysela .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - GRANEC Robert, BAŠTÁŘ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 22:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:55
Jan Tomášek

Expert: Matěj Blažek
Tip experta: výhra domácích

Tady favorizuji Dobrou Vodu, která je teď gólově při chuti a poradí si i s Jankovem. Tip: 3:1

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:57

Tip: výhra domácích