Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany zabraly a vyloupily hřiště Srubce


Branky


15

Duel mezi Srubcem a Borovanami měl být pro oba velmi důležitým střetnutím. Borovany mají za sebou dvě porážky a další by znamenala sešup tabulku dolu. Srubec nastupoval do utkání také se dvěmi porážkami v řadě a potřeboval nutně bodovat, aby si udržel nadostřel první pětici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 1. poločase se hrálo bez branek

Prvních 15. minut se hrál opatrný fotbal na obou stranách. Nejdříve v utkání zahrozili domácí, kdy se ke dvěma pěkným střelám dostal Hurný a nestárnoucí Kalina. Ve 20. minutě zahrával Kalina roh, na který si naskočil Hurný, ale zamířil jen nad břevno Svobodovi brány. Borovany se začaly zlepšovat a měli i první povedenou akci zápasu. Po spolupráci Blažka, Tomáška a Nikoli Bujnovského se uvolnil David Bujnovský a postupoval sám na brankáře Smejkala, který ovšem tento pokus zneškodnil. Ve 25. minutě rozehrál Kalina na Kubíčka, který centroval ze strany hřiště do vápna Borovan, kde skvěle zachránil situaci stoper Borovan Fiala. Ve 30. minutě se dostali hosté do protiútoku, kdy po akci Blažka a Tomáška zakončoval David Bujnovský. Jeho střela z blízkosti branky opět skončila v rukavicích Smejkala. Ve 40. minutě ještě pohrozili domácí, když centr Kaliny zakončil Hanzal hlavou vedle. Do šaten se tak šlo bez branek. 

Po přestávce padaly góly na obou stranách

Na začátku 2. poločasu si Srubec vytvořil soustavný tlak. Ten mohl vygradovat ve 48. minutě, kdy se do stoprocentní šance dostal Hanzal, ale v důležitý moment selhal a poslal míč vysoko nad. V 53. minutě se dostaly Borovany do protiútoku a po spolupráci Blažka s Babkou se dostal do zakončení Nikola Bujnovský, který tentokrát zamířil přesně. 0:1 Hosté mohli navýšit vedení v 60. minutě, kdy nevyužili stoprocentní šanci a následně byli potrestáni. Srubec se ihned vydal do protiútoku, ve kterém se na straně pěkně uvolnil Kamil Kubíček, který následně nedal Svobodovi šanci. 1:1 Vedení vydrželo jen do 64. minuty, kdy po střele Tomáška dorazil míč do branky Matěj Blažek. 1:2 V 68. minutě mohl zvýšit Bujnovský, ale branku pouze přestřelil. Kolem 70. minuty kopali domácí tři rohy za sebou, po kterých vznikl ve vápně závar, ale opět skvěle zasáhl brankář Svoboda. V 78. minutě prošly Borovany na pět doteků obranou Srubce a střela Davida Babky skončila po teči za zády gólmana. 1:3 K trestnému kopu ze třiceti metrů v 80. minutě se postavil Nikola Bujnovský a hezkou střelou zamířil do tyče. Tyč zvonila i na druhé straně po hlavičce Hanzala. V 85. minutě postupoval odkrytou obranou Bujnovský, ale i tentokrát ho Smejkal vychytal. Kontaktního gólu se domácí dočkali v 90. minutě, kdy po centru Kaliny nasměroval míč do sítě Jiří Hanousek. 2:3 Hosté už náskok uhlídali a odvezli si všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek (hráč): Ač jsme byli lepším týmem nemáme ani bod. Soupeř hrál na brejky, my mu na dva góly nahráli v našem málem vápně a třetí jsme si pro jistotu dali úplně sami. Měli jsme hned několik příležitostí dostat se do vedení, ale neproměnili jsme ani ze metru a půl. Když už jsme přeci jen mohli zkorigovat v 80 minutě na 2:3, tak na brankové čáře vyrazil míč rukou bránící hráč, stejně jako v Římově řekl ten pán co pískal, že tohle penalta není. Druhý gól jsme pak přeci jen přidali, ale to bylo už pozdě, konkrétně v 90 minutě. Teď jedeme do Nových Hradů, které si teď vzaly volno, takže budou krásně odpočatí, tak uvidíme.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Chtěli bychom pochválit celé mužstvo včetně Míry Račáka. Zápasu by asi slušela remíza, ale štěstí se přiklonilo na naší stranu. Bylo velmi důležité vstřelit první branku pro psychickou výhodu. Ve 42. minutě přestřelil v tutovce Hanzal. Kdoví jak by se zápas vyvíjel, kdyby se mu podařilo skórovat. Hráč utkání za nás jednoznačně Matěj Blažek.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - M. Hurný [-] , T. Zimmel [-] , R. Hálek [-] , T. Kroupa [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , J. Hanousek [-] , R. Hanzal [-] , D. Jenne [-] , J. Hekrdla [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - D. Langer [-] , V. Fiala [-] , A. Adamec [-] , J. Struska [-] - N. Bujnovský [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] , B. Němec [-] - P. Větrovec [-] , D. Bujnovský [-] -

ŽK: 73. P. Kalina , 88. J. Hanousek - 21. J. Alexa , 32. D. Langer , 57. N. Bujnovský , 81. B. Němec .
Hráči zápasu: P. Kalina - M. Blažek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - OVČÁČEK Josef, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Jiří Hanousek
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy v minulém kole prohrály a určitě se to budou snažit odčinit. Srubec sice utržel na D.Vodě debakl, ale nemá v týmu špatné hráče, jen to chce správně poskládat sestavu a půjde to. V minulé sezoně vyhrál Srubec v Borovanech jestli se nepletu v poměru 3:4, v sobotu takové gólové hody neočekávám, ale věřím domácím. Na zápas se přijdu osobně podívat. 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: remíza