4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hluboká ,,B" prodloužila proti Římovu svou neporazitelnost na domácím hřišti


Branky


20. M. Kudrle , 28. P. Stejskal , 35. P. Stejskal (p.) , 87. J. Suchan - 68. T. Michalko , 89. P. Žáček
14

Římov zavítal na hřiště Hluboké ,,B" se záměrem zlomit svojí černou sérii tří porážek bez vstřeleného gólu a konečně bodovat. Hluboká ,,B" je ve formě a velmi silná na svém hřišti, kdy tu naposledy dokázala porazit suveréní Borek a dosud tu neprohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli třikrát udeřili.

Zápas v prvním poločase zcela ovládli domácí a vytvořili si i řadu příležitostí. Z první branky se radovali ve 20. minutě, když domácí kapitán Kudrle z poza velkého vápna vypálil a jeho střelu tečovali hostující obránci za záda bezmocného brankáře Kothánka. 1:0 Po vstřelení branky se domácí ještě více uklidnili a pokračovali v soustavném tlaku. Ve 28. minutě dorazil míč do sítě domácích Petr Stejskal. 2:0 Ve 35. minutě hostující obrana opět kapitulovala, kdy rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil svou druhou brankou Petr Stejskal. 3:0 Nic zajimávého se již v první půlce nestalo a tak se šlo do kabin za celkem rozhodnutého stavu a nic nenasvědčovalo případnému dramatu. 

Snížení Michalka nerozchodilo domácí hráče.

Po přestávce se hra vyrovnala. Hosté se dočkali za svojí aktivitu i snížení, když v 68. minutě po zaváhání obránců, přesně zakončil svůj sólový únik Tomáš Michalko. 3:1 Hosté ve druhém poločase hru zlepšili a chtěli s utkáním ještě něco udělat. Domácí ale další zdramatizování utkání nepřipustili a 87. minutě po brance Jana Suchana, šli opět do tří brankového vedení. 4:1 Hosté ještě dokázali v poslední minutě výsledek zápasu upravit na 4:2 po dorážce Petra Žáčka. to ovšem bylo to poslední co se v zápase stalo a tak tři body zůstaly na Hluboké.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): Pro domácí jsme byli vyrovnaným soupeřem až po přestávce, ale alespoň jsme vstřelili po 3 zápasech branku.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
F. Moudrý [-] - J. Novák [-] , J. Suchan [-] , M. Kovařík [-] , L. Povišer [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-] , P. Tůma [-] , F. Brom [-] , T. Kučera [-] , P. Matásek [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - L. Froněk [-] , T. Fiala [-] , J. Daniel [-] , T. Michalko [-] , P. Havlíček [-] , M. Koupal [-] , F. Šmíd [-] , J. Fiala [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-]

ŽK: 25. F. Šmíd .
Hráči zápasu: P. Stejskal - T. Michalko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - PILEČEK Josef, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra domácích

Poslední dva zápasy se Hluboké bodově vydařily a dohnala tak nepovedený začátek sezóny. V bodové sbírce bude pokračovat a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích