3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlivi se povedl další obrat proti Dobré Vodě a zvítězila 3:1.


Branky


15

Zliv přivítala v 7. kole mladíky z Dobré Vody. Ta si v minulém výročním zápase poradila s Lokomotivou ,,B“ 6:1 a chtěli se opět přiblížit k čelu ligy. Proti nim ovšem stála silná a ve formě hrající Zliv, která v minulém kole zdolala Žabovřesky a posunula se na 2. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Valenta poslal hosty do vedení.

Zlivští fotbalisté jako by si libovali v zápasových obratech. I tentokrát po poločase prohrávali, ale opět dokázali najít cestu k vítězství. Dobrá Voda se ale předvedla v dobrém světle. Mladíci v hostující sestavě předvedli běhavý výkon a svým aktivním napadáním dělali Zlivi potíže. Několik šancí musel hasit až trenér a brankář v jedné osobě Rybák, na hlavičku Tomáše Valenty ve 30. minutě, která obloučkem zapadla do sítě, byl ale krátký - 0:1. Zlivi se v utkání příliš nedařilo, v prvním poločase náznaky šancí nedotáhla ani jednou do konce. 

Zliv předvedla další obrat.

Po poločase už to směrem dopředu bylo pro Zlivské lepší. V 53. minutě prostrčil středem obrany Fürst míč na Tomáše Kučeru a ten už si v úniku věděl rady - 1:1. V následujících momentech se utkání lámalo. Zatímco Dobrá Voda své obrovské šance zahodila, domácí ofenzíva využila hned dalšího okénka. Kučera našel na křídle Slavíka, jeho centr přesně našel Radka Hanouska a ten si nadvakrát poradil - 2:1. Dobrá Voda se ještě snažila vyrovnat, když ale minutu před koncem obral obránce o míč Jakub Slavík a zvýšil na 3:1, bylo hotovo. Výkon Zlivi tentokrát měl do ideálu daleko, přesto ale domácí dokázali těžký zápas zlomit na svou stranu a i nadále tak ztrácí na vedoucí Borek jen 2 body.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Tenhle zápas se nám tedy vůbec nevydařil. Trochu nás trápí absence a zranění, ale to není omluva. Soupeř hrál fyzicky náročný fotbal, hodně napadal a nám to dělalo potíže. Jenže zase narozdíl od kluků z Dobré Vody máme přece jen o dost lepší koncovku, takže jsme z těch nemnoha šancí dali 3 góly, a to stačilo na výhru. Pro hosty to asi je krutý výsledek, ale nakonec se hraje na góly a ne na to, kdo víc naběhá.

SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Jako tým jsme byli velmi zklamaní z výsledku, a to hlavně protože jsme hráli lépe než soupeř a připravili jsme si více šancí. Bohužel jsme opět dostali lekci z produktivity a body zůstaly u domácích. My ale jedeme dále a nic nevzdáváme.



Sestavy


SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-] , M. Viktora [-] , L. Čáp [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Šteyer [-] , D. Serbin [-] , D. Hostek [-] , T. Valenta [-] , P. Hoffmann [-] , D. Šedivý [-] , L. Janák [-] , P. Pajerský [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

ŽK: 10. M. Viktora , 28. M. Fürst , 42. R. Hanousek .
Hráči zápasu: M. Rybák , L. Čáp .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - RYŠLAVÝ Jaroslav, FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mrkvani najeli na vítěznou vlnu a doma body ztrácet nebudou. Mladíci z Dobré Vody se budou snažit, avšak na body to stačit nebude. Paní Brigita jde štěstíčku naproti a už připravuje pro Jarouška pozápasový řízeček, tak snad mu to na OFS po vzoru FACR nezatrhnout. :-)

Tip: výhra domácích

Tip: remíza