Favorit z Borku nezaváhal proti Římovu.


Branky


16

Na hřiště lídra z Borku zavítal Římov, který měl za sebou dvě porážky 0:1 a vidinu náročného utkání před sebou. Borek také nečekal lehké utkání. Absence několika klíčových hráčů (Hájek,Baščevan,Bárta,Vaník) se těžko nahrazuje a tak musel trenér Stanislav Bryx jak říká sáhnout do archívu a obvolat hráče co už pověsili kopačky na hřebík. Naštěstí pro Borek se povedlo uhnat P.Vajgla, L.Kantora a L.Koloucha, kteří podali solidní výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Porážku Římova režíroval Libor Horejš.

Utkání začalo v režii domácích, kteří dobře kombinovali a už v 5.min se ve vápně dostal ke střele Libor Horejš a mířil přesně k levé tyči 1-0. Borek dobře kombinoval zahrával řadu rohových kopů a hosty nepouštěl téměř do žádné útočné akce. Vyjímkou byla akce po pravé straně, ale na přihrávku před branku hostující útočník nedosáhl. Ve 22.min vyslal P.Vajgel parádní kolmici na kterou si naběhl Daniel Šťastný a krásným obloučkem přes gólmana zvýšil na 2-0. Ve 32.min zkoušel své štěstí R.Horejš, ale jeho střelu z velké dálky gólman kryl. To už se mu ovšem nepovedlo ve 36. min kdy z 25 metrů napřáhl Libor Horejš a jeho technická střela zapadla za pravou tyč 3-0. Tento stav vydržel až do poločasu.

Borek vyhrál i druhý poločas.

Ve druhém poločase tempo hry upadlo a nehrál se bůhví jaký fotbal. Borek hru kontroloval a Římov neměl dostatečnou kvalitu na to se zápasem něco udělat. V 61.min pronikl R.Horejš do vápna hostů až před gólmana, ale jeho křižná střela levou nohou jen těsně minula zadní tyč. V 69.min postupovali bratří Horejšové dva na jednoho, Libor Horejš chladnokrevně zakončil a zkompletoval HATTRICK 4-0. V 85.min dostal útočné choutky i M.Leština, kdy jeho střelu  hostující gólman vyrazil a z následné dorážky byl jen faul. Poslední slovo si tak vzal hrdina utkání Libor Horejš, kdy po pravé straně pronikl až do vápna a svým 4.gólem zvýšil na 5-0.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Stanislav Bryx (trenér FK Borek): ,,Po zaváhání v minulém kole bylo povinností, aby 3 body zůstaly na Borku . Stále v kombinované sestavě podali kluci dobrý výkon již v prvním poločase. Druhá "půlka" byla z naší strany přizpůsobena vývoji utkání a nejdůležitější bylo dohrát bez dalších zranění což se nám úplně bohužel nepodařilo. Střelecky se dařilo Liborovi Horejšovi a proto Horda ještě jedna gratulace k čtyřem "kouskům "




Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] , M. Leština [-] - R. Horejš [-] , D. Eliáš [-] , L. Horejš [-] , O. Hanžl [-] - D. Šťastný [-] , M. Michal [-] - P. Vajgel [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - P. Havlíček [-] , M. Koupal [-] , F. Šmíd [-] , J. Fiala [-] , T. Carda [-] , M. Bauer [-] , P. Hynšt [-] , P. Crkva [-] , R. Brožka [-] , J. Blažek [-]

Hráči zápasu: L. Horejš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POJAR Pavel - OVČÁČEK Josef, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2021 13:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Borek po zaváhání na Hluboké najede na vítěznou vlnu a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích