1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel mezi Borovany a Žabovřesky skončil remízou.


Branky


14

Borovany si v minulém kole zastříleli v Úsilném, kdy si otevřel gólovou střelnici borovanský David Bujnovský a čekalo se, co předvede v dalším duelu. Hostující Žabovřesky přijeli do Borovan se 4 body, kdy v posledním kole remizovali s Dobrou Vodou po skvělém výkonu gólmana Martina Škaroupky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škaroupka podržel svoje mužstvo

Oba týmy se musely vypořádat s náročným terénem, který komplikoval kombinaci. Obě mužstva se ovšem s terénem vypořádali dobře a v prvním poločase byl k vidění pohledný fotbal z obou stran. V prvním poločase Žabovřesky hrozily převážně ze standardních situací, ale žádnou výrazně neohrozili domácího brankáře. Ve 39. minutě se dostali Žabovřesky do protiútoky, kdy převzal míč David Ryneš, který přešel přes tři domácí hráče a pohotovou střelou k tyči překonal domácího gólmana. 0:1 O pár minut mohlo být srovnáno, kdy si převzal míč David Bujnovský, ale střelu do šibenice neuvěřitelným zákrokem zlikvidoval brankář Škaroupka. Ve 45. minutě přišla další tutovka, kterou opět vychytal hostující brankář.

Druhý poločas přinesl vyloučení a gól v závěru utkání.

Druhý poločas už pařil domácím. Borovany byly celý poločas v tlaku, ale sráželo je zahazování šancí a čarování hostujícího Škaroupky, který předváděl další neuvěřitelnou ONE MAN SHOW a domácí střelci byli zoufalí. Nejdříve zlikvidoval Bujnovskému gólovou hlavičku a následně také Zavřelovi. V 77. minutě musel po dvou žlutých kartách předčasně do sprch hostující Jakub Hála. V 82. minutě Nikola Bujnovský překonal Škaroupku, ale hosty zachránilo břevno. V 85. minutě opět zakončoval Nikola Bujnovský, ale fantastickým zákrokem zasáhl Škaroupka. Vyrovnávací branka přišla v 88. minutě, kdy převzal míč Nikola Bujnovský a naservíroval míč pro Davida Bujnovského, který už zakončoval do prázdné branky. 1:1 Nic dalšího se už v zápase nestalo a zápas skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Kvalitní duel z obou stran, až překvapivě na zápas okresního přeboru. Za hosty bych vyzdvihl neuvěřitelný výkon brankáře Škaroupky. Za druhý poločas bych chtěl pochválit celý tým Borovan za předvedenou hru.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - A. Fencl [-] , D. Bujnovský [-] , O. Zavřel [-] , N. Bujnovský [-] , F. Faktor [-] , M. Blažek [-] , J. Struska [-] , V. Fiala [-] , B. Němec [-] , A. Adamec [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , P. Schacherl [-] , T. Hála [-] - D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] , V. Caletka [-] , J. Hála [-] - J. Pilný [-]

ŽK: 20. V. Caletka , 32. J. Hála . ČK: 77. J. Hála .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - NĚMEC Jindřich, PLACHTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žáby začali ve velkém stylu, ale věřím domácím, které přes léto posílili Bujnáci (Nikola a David Bujnovský). Minulé kolo řádili v Úsilném a formu si přenesou i do dalších kol.