Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady si poradili s Úsilným


Branky


14

Oba tými v minulém kole prohráli, Nové Hrady na hřišti Rudolfova a Úsilné doma vysoce s Borovany, a tak si obě muštva chtěli spravit chuť. Novohradští se poprvé v sezóně sešli v sestavě, která je pasovala do role favorita, především proto, že hosté z Úsilného nepřijeli v nejsilnější sestavě. Utkání se odehrálo na velice těžkém terénu, kdy hřiště bylo podmáčené, ale podmínky byly pro oba týmy stejné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla standardní situace ze závěru poločasu

Utkání začalo velmi pozvolně, kdy se soupeři oťukávali. Terén kombinaci příliš nenahrával, a proto se hrálo především vzduchem. Kdy si veškeré naběhy útočících hráčů obrany bezpečně hlídali a za první poločas bylo k vidění jen několik nepřesných střeleckých pokusů z velké dálky na obou stranách. Ve 42. minuta se u postraní čáry dostal k míči Lukáš Brousek, obhodil hostujícího beka, který jej zastavil jen za cenu faulu. Standartní situaci rozehrál Šedivý a hlavičkující Roman Brousek nedal hostujícímu brankáři šanci. 1 - 0 Za tohoto stavu obě mužstva odcházela na poločasovou přestávku.

Druhý poločas nabídl krásné branky

Druhý poločas začal a Novohradští, jakoby byli ještě v šatně, se dostali pod tlak a tým Úsilného jej v této fázi hry přehrával. V 53.miutě přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Hostující Jiří Helmichto vyslal na branku střelu kolenem, která prošla pod padajícím brankářem Drboutem. 1:1 Tato branka domácí probrala a ti se začali výrazněji prosazovat. V 63. minutě Šedivý dohrál souboj, ve kterém vybojoval míč pro Jakuba Brouska, který se otočil kolem branícího hráče a vyslal na hostující branku pumelici, na kterou byl hostující brankář krátký. 2 - 1 Krásný okamžik. Ještě krásnější moment přišel o dvě minuty později, kdy se dostal k míči Martin Zajac, který povodil dva obránce a bombou do šibenice zvýšil vedení Nových Hradů na 3 - 1. V 70. minutě se dostal k míči R. Brousek, všiml si, že hostující brankář stojí na penaltě, tak se jej z 35 metrů pokusil přehodit a za překonaným braknářem zazvonilo břevno. V 80. minutě se už nemohl na hru útočníků hostí dívat kapitán Čada, který získal na polovině hřiště balon, prošel celou Novohradskou obranou, udělal kličku i brankáři, ale místo střely do prázdné branky volil ještě jedno zaseknutí, s čímž už si domácí obrana s výborně hrajícím Petrem Silmbrodem poradila. Novohradští vystřídali i brankáře a do domácí branky se postavil 15 letý Richard Heider, který si hned po minutě připsal první dotek s balonem, kdy vystihl přihrávku za obranu a balon bezpečně sebral. V poslední minutě zápasu propadl míč hostující obranou, který doběhl Michal Vrobel a tváří v tvář brankáři Brůžkovi zvýšil na konečných 4 - 1. Na utkání byli opět delgováni tři rozhodčí, což fotbalu jen a jen prospívá. Soupeř z Úsilného určitě nepředvedl výkon, po kterém by měl prohrát o tři branky, ale míč je kulatý.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Roman Brousek (hráč): Vyrovnaný zápas na těžkém podmáčeném terénu, kdy jsme se dostali do více brankových příležitostí a hlavně je proměnili. 4:1 vypadá celkem jednoznačně, ale na hřišti to tak jednoznačné nebylo, hlavně prvních 10 minut druhé půle nás Úsilné přehrávalo. Dnes jsme to spíš urvali. Vzadu hrál výborně Petr Silmbrod.




Sestavy


TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - L. Suchý [-] , P. Silmbrod [-] , D. Kotrč [-] , J. Bláha [-] , M. Vrobel [-] , M. Zajac [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , R. Brousek [-] , J. Brousek [-]


ŽK: 26. M. Zajac , 60. M. Lacina , 60. M. Silmbrod .
Hráči zápasu: P. Silmbrod .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KOTNAUER Lukáš, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hrady hrály u nás minulé kolo velmi dobře. Hrají jednoduchý, ale efektivní fotbal a moc se mi libí, že zapojili mladíky. Doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích