S těžkým terénem na Srubci si lépe poradil hostující Borek.


Branky


50. D. Hájek , 59. D. Hájek , 75. D. Hájek
15

Zatím stoprocentní Borek zavíta na hřiště siilného Srubce. Hned na úvod se čekalo zda se utkání vůbec odehraje. Domácí hřiště bylo v důsledku posledních dešťových dnů silně podmáčené a tak se čekalo na verdikt rozhodčích. Ty vše posvětili a tak se mohlo jít hrát

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Hned od úvodu bylo vidět, že těžký terén žádný krásný fotbal nepřinese, a proto bylo vidět mnoho osobních soubojů a dlouhých nakopávaných míčů. Borek se přesto snažil více kombinovat na sušší polovině hřiště a dostal se i do několika zakončení, ale dělovky L.Horejše se mezi tři tyče nevešli. A když už O.Vaník našel dlouhým pasem R.Horejše, který dostal míč do sítě gól neplatil pro údajný ofsajd. V další akci prošel až do vápna M.Michal a našel před prázdnou brankou V.Baščevana, který neměl problém míč uklidit do sítě, ale opět byl zdvižen praporek pro ofsajd. Za domácí nejvíce zlobil J.Hanousek, ale jeho tutovku výborně vychytal M.Pytel a dalším šancím obětavě zabránili O.Vaník a J.Endlicher. Do kabin se tak šlo za stavu 0-0.  

Góly stříleli jen hosté

I ve druhém poločase byl Borek aktivnější a odměněn byl v 50.min. D.Šťastný našel dlouhým pasem na vápně Davida Hájka ten se protáhl mezi domácími obránci a prostřelil gólmana Smejkala. 0 - 1 I nadále se hrálo spíše na domácí polovině hřiště a v 59.min přišel druhý gól pro hosty. David Hájek zahrával rohový kop na zadní tyč, který po odrazu skončil v domácí brance. 0 - 2 V 75.min přišel třetí uklidňující gól pro hosty. Špatného výkopu domácího gólmana se zmocnil na vápně David Hájek a s přehledem dovršil svůj hattrick. 0 - 3. V závěru utkání měli ještě domácí několik nebezpečných střel, které ovšem bravurně zlikvidoval s přehledem chytající  M. Pytel.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek (hráč): Zápas se hrál na fotbalově neregulérním terénu a jednu polovinu hřiště tak máme úplně zničenou. K vidění byla spíše nakopávaná. Chyběli nám oproti minulému zápasu tři hráči a v průběhu toho sobotního se nám zranil další. Zápas se mohl vyvíjet jinak, kdyby pro nás byla odpískána v prvním poločase jasná penalta. Objektivně uznávám, že hosté udělali v defenzivě za celý zápas pouze jednu chybu, kterou hasil brankář. My jsme se již klasicky chyb nevyvarovali i přes jiný systém obranné fáze. První gól byl po našem zaváhání, druhý gól byl čistokrevný vlastňák, takže rozhodně hattrick v tomto zápase vstřelen nebyl. Třetí gól jsme hostům naservírovali špatnou rozehrávkou přímo před prázdnou bránu. My můžeme jen doufat, že se nám zranění kluci co možná nejdříve uzdraví a také musíme přestat darovat soupeřům góly, sedm obdržených gólů za dva zápasy je hodně. Chci poděkovat klukům, co už sice ukončili kariéru, ale přišli nám teď pomoci, když nás bylo málo. Borku gratuluji k postupu do 1.B třídy.

FK Borek
Stanislav Bryx (Trenér FK Borek), Martin Leština (kapitán FK Borek): ,,Věděli jsem, že nás čeká nepříjemný soupeř a navíc na podmáčeném hřišti. Zápas byl tímto co se týče kvality hodně ovlivněn. Musím pochválit kluky jak celý zápas odmakali a bojovali o každý metr hřiště a za to byli právem odměněni třemi góly v domácí síti. Dále se už k zápasu raději nebudu vyjadřovat... Pro nás důležité tři body vezeme na Borek." ,,Utkání se hrálo na těžkém podmáčeném terénu a obě mužstva podala bojovný výkon. My jsme rádi, že si odvážíme tři body a nikdo se nezranil."



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - J. Leština [-] , R. Hálek [-] , R. Janoušek [-] , J. Hanousek [-] , T. Kroupa [-] , P. Kalina [-] , R. Hanzal [-] , D. Jenne [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

FK Borek
M. Pytel [-] - M. Bárta [-] , J. Endlicher [-] , O. Vaník [-] , M. Leština [-] - L. Horejš [-] , D. Šťastný [-] , R. Horejš [-] , D. Eliáš [-] - D. Hájek [-] , V. Baščevan [-]

ŽK: 68. J. Jindra - 26. O. Vaník , 29. L. Horejš , 79. R. Horejš .
Hráči zápasu: M. Pytel , D. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - HORA Karel, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2021 22:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Borek to na Srubci nebude mít vůbec jednoduché, ale věřím, že Sláva dvakrát zakopne a Borek si odveze všechny body.