Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda nedala rezervě Hluboké šanci a zvítězila 4:1.


Branky


12

Zápas mezi Dobrou Vodou a Hlubokou B se odehrál již v dopoledních hodinách, a to na hřišti prvního zmíněného týmu. Po propršeném týdnu se oba týmy museli potýkat s těžkým terénem, na kterém šlo hrát kombinační fotbal jen těžce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase skórovali jen domácí.

Domácí tým plný mladíku doplněných o starší zkušené hráče zaskočil rezervu Hluboké hned v počátečních minutách. Hned v 8. minutě se k zakončení rohového kopu dostal Tomáš Valenta, který hlavou nedal gólmanovi hostí žádnou šanci. Skóre se tak změnilo na 1:0 pro domácí. O pár minut později se po podobné situaci, akorát z dlouhého autu, probojoval k míči Jakub Marek a pomocí důrazu ho protlačil do sítě, 2:0. Ve 28. minutě se po krátké kombinaci středových hráčů do míče zpoza vápna opřel opět Tomáš Valenta a výstavní střelou vymetl pavučiny v brance gólmana hostujícího týmu. 3:0 Hluboká se nedokázala zapojit do hry a moc šancí si v prvním poločase už nevytvořila, tudíž se šlo do kabin za stavu 3:0.

Hosté se dočkali branky až v závěru.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, kteří se postupným útokem dostávali do šancí a hostující tým moc do hry nepouštěli. V 65. minutě se po chybě v hlubocké obraně dostal k zakončení střídající Pajerský, který brankářovi nedal svojí střelou žádnou šanci. Skóre se tak měnilo již na 4:0. Hra se poté zklidnila a šancí ubývalo. Dobrá Voda už další branku nepřidala, zatímco po centru z lajny se prosadil hlubocký Petr Smejkal a zasloužil se tak alespoň o čestný gól. Konečné skóre tedy bylo 4:1 pro celek Dobré Vody.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Myslím si, že jsme do zápasu vstoupili ukázkově a plnily jsme to, co od nás trenér očekával. Samozřejmě jsme měli štěstí, že jsme dokázali proměnit šance na začátku zápasu. Tím jsme se uklidnili a hrálo se nám lépe. V druhém poločase jsme už s takovým elánem nehráli a dávali hostujícímu týmu více prostoru. Na tom bychom ještě měli zapracovat. Každopádně 3 body jsou doma a teď už se soustředíme na potvrzení proti Borovanům.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - D. Hostek [-] , J. Marek [-] , P. Hoffmann [-] , D. Šedivý [-] , T. Valenta [-] , L. Janák [-] , J. Šteyer [-] , F. Novák [-] , P. Choboda [-] , J. Štorek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - F. Brom [-] , T. Kučera [-] , J. Štabrňák [-] , J. Hrouz [-] , R. Sedlický [-] , P. Salva [-] , M. Vochozka [-] , P. Matásek [-] , J. Rubick [-] , V. Marek [-]

ŽK: 46. J. Štorek - 29. P. Matásek , 33. D. Frcal , 42. R. Sedlický .
Hráči zápasu: T. Valenta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dobra Voda si po dvou remízových zápasech doma připíše 3 body. Hlubocký ,,A“ tým hraje v neděli a po špatném začátku nepředpokládám, že by posílili béčko.

Tip: výhra domácích