Borek vstoupil do sezóny vítězně


Branky


15

V prvním kole zavítal favorit soutěže Borek na žhavou půdu Lokomovivy České Budějovice, kde na ně čekalo krásně připravené hřiště, úmorné vedro a silný soupeř. . Hostující tým vsítil v každém poločase po jednom gólu a odvezl si všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před koncem poločasu se prosadil Beščevan

Úvod zápasu byl oboustranně opatrný, přesto se domácí dostali do dvou šancí. Nejprve z hranice vápna trefili tyč a následná dorážka jen těsně minula branku. Na druhé straně se pak po centru do vápna nádherně trefil D. Hájek , ale gól pro údajný ofsajd neplatil. Hra se pak přelévala ze strany na stranu, ale bez větších gólových šancí. Ve 41.min už ale Borek udeřil. David Hájek zahrál parádní roh na který si nejvýše naskočil Sláva Baščevan a hlavou míč poslal přímo do šibenice. 0-1. Druhý gól mohl ještě do poločasu přidat O. Vaník, ale jeho střelu směřující do branky srazil domácí obránce na roh.

Borek krátce po přestávce udeřil podruhé

Ve druhém poločase na nás domácí vlétli, ale z následného brejku se po ose S.Baščevan - L.Horejš - Dan Šťastný trefil posledně jmenovaný a poslal Borek do vedení. 0 -2. Domácí nic nevzdávali a jejich šance se rodili nejvíce po standardních situacích, přesto to byli hosté, kdo mohl zápas pojistit třetím gólem, ale S. Baščevan ani D. Hájek ani R. Horejš své velké šance neproměnili.

 

Další gól už nepadl a tak si domů vezeme cenné tři body. V sobotu nás čeká domácí derby se Zliví tak nás přijďte podpořit. FK BOREK oléé



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Stanislav Bryx (Trenér FK Borek): ,,Hrálo se vyrovnané utkání vysoké kvality od obou mužstev. Domácí nevyužili své velké šance a tak jsme se před poločasem dostali do vedení my. Po poločase jsme přidali druhý gól a poté se příležitosti ke skórování střídali na obou stranách. Gól už ale nepadl. Obě mužstva si zaslouží pochvalu, protože ve 30 stupních bylo nasazení oboustranně vysoké."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
P. Tomášek [-] - P. Fantyš [-] , J. Zýka [-] , Z. Gregor [-] , J. Wenzl [-] - M. Ayeb [-] , J. Weinreb [-] , T. Kadlec [-] - P. Kříž [-] , J. Tomášek [-] , M. Veselý [-]


ŽK: 70. M. Pytel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2021 17:36
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Na Lokádě to bude určitě těžké bojovné utkání.Já však věřím, že bude mít šťastný konec pro nás a odvezeme si odsud všechny body.

Tip: výhra domácích