Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady využily dlouhotrvající přesilovku a vyhrály s Římovem 4:1


Branky


14

Římov v rámci 1.kola zavítal na hřiště oslabených Nových Hradů. Po dohodě obou týmů zápas začal netradičně již v 10:00 hodin. Utkání výrazně ovlivnilo brzké vyloučení domácího hráče. Vyrovnané utkání se rozhodlo až v poslední patnáctiminutovce, ve které padly celkem 4 góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení určilo směr utkání

Hosté přijeli jako favorit zápasu, také kvůli absenci několika klíčových hráčů domacích. Již v 11. minutě však přišel výrazný moment celého zápasu, který určil celý další průběh. Hostující Havlíček rukou vyrazil míč směřující do prázné branky a rozhodčí neměl jinou možnost než ho poslat předčasně do sprch. Nařízený pokutový kop následně bezpečně proměnil Roman Brousek. 1-0  Ve zbytku poločasu se hrál průměrný fotbal bez šancí na obou stranách. První větší šance hostí přišla ve 42. minutě, kdy si hostující Michalko pohrál s obránci, ale následnou střelu namířil jen do boční sítě.

Čtyři branky v poslední čtvrthodině zápasu

Druhá půle byla na akce a góly mnohem zajímavější. Pár minut po začátku druhého poločasu mohl přidat druhý gól Roman Brousek, ale jeho hlavička mířila pouze do náruče domácího golman. Hosté vsázeli na rychlost Michalka, který svými brejky zaměstnával domácí obranu, ale bohužel pro hosty nebyl schopný žádný přeměnit v gólovou radost. Rozhodující branka přišla v 79. minutě, kdy se hlavou prosadil Jakub Brousek. 2:0 V 86. minutě se dostal do brejku Jakub Brousek a svůj nájezd chladnokrevně proměnil. 3:0 Po pár minutách se dostali ke slovu také hosté, kteří využili domácí nepozornost, kdy se před brankářem ocitl zcela osamocený Michalko, který tentokrát nezaváhal. 3:1 Hned po rozehrávce si převzal balón Šedivý, který si poradil s dvoumi hostujícími obránci a upravil celkové skóre na 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Brousek Roman (hráč): ,,Zápas rozhodla 11. minuta, kdy nám hostující stoper daroval penaltu a přesilovku, když zaskočil za brankáře. Ve druhém poločase jsme pak přežili dva samostatné nájezdy a pak se dám podařilo dvěma góly rozhodnout. Nepodali jsme úplně povedený výkon, ale na body nám to stačilo. Bylo skvělé, že zápas řídili tři delegovaní rozhodčí a tím odpadli dohady o tom, že náš pomezní je nepustí za půlku"

TJ Sokol Římov
Crkva Pavel (hráč): ,,Zápas byl ovlivněný červenou kartou z 10. minuty, kdy jsme hráli 80 minut v deseti lidech. Zápas byl vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách."



Sestavy


TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - M. Vrobel [-] , M. Zajac [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , M. Chlebuch [-] , R. Brousek [-] , L. Brousek [-] , J. Brousek [-] , J. Bláha [-] , M. Bican [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - P. Žáček [-] , T. Michalko [-] , M. Bauer [-] , P. Havlíček [-] , L. Froněk [-] , J. Fiala [-] , P. Crkva [-] , P. Maršík [-] , R. Brožka [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 44. L. Froněk , 44. T. Michalko . ČK: 11. P. Havlíček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Nevím jak na tom obě mužstva jsou a tak tipnu remízu.

Tip: výhra domácích