2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi Dobrou Vodou a Úsilným se body dělily.


Branky


14

V sobotu 14.8. se při velmi parném počasí proti sobě postavil domácí tým Dobré Vody a hostující Úsilné. Nejpatrnějším rozdílem obou týmů byl pravděpodobně věkový průměr. Zatímco tým Dobré Vody byl plný mladíků, tak na straně Úsilného se pohybovali spíše starší zkušenější borci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dvě branky

Do zápasu lépe vstuoupili hosté, kteří se dokázali lépe dostávat k šancím a určovali tempo hry. Tato kontrola vyústila v první branku, kterou po krásném centru Vazače, i přes zákrok gólmana, uklízel do sítě Jan Taušek, 0:1. Poté se hra vyrovnala a domácí se pokoušeli o vyrovnání, které taky přišlo, a to ve 45 minutě, kdy se na soupeřovu polovinu vydal stoper Novák, který celou akci rozjel a po střele Serbina dorážel do prázdné branky.  Poločas tak skončil 1:1.

Druhá půle rozuzlení nepřinesla

Do druhé půle lépe vstoupili domácí, kteří měli většinu času míč na svých kopačkách a tlačili se do zakončení. Po střele  dobrovodského Lukáše Janáka se ve vápně dostal k míči Dmytro Serbin a po krásném blafáku vstřelil gól na 2:1 pro domácí. Po této akci tým Dobré Vody přestal hrát a začal si koledovat o srovnání stavu. To přišlo v 70 minutě, kdy na zadní tyči zůstal úplně volný Jakub Čada, který zakončoval hlavou. S hlavičkou si ještě golman Pauer poradil, ovšem na dorážku Jiřího Jeřábka už byl krátký. Na tabuli tedy svítil stav 2:2. Posledních 20 minut utkání bylo poměrně chaotických a plných soubojů na středu hřiště, ani jeden z týmů se do žádné další vyložené šance nedostal.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - D. Serbin [-] , D. Hostek [-] , J. Šteyer [-] , T. Valenta [-] , L. Janák [-] , P. Hoffmann [-] , Z. Frolík [-] , P. Pajerský [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

Úsilné
M. Helmich [-] - P. Pícha [-] , P. Vazač [-] , J. Taušek [-] , P. Viktora [-] , M. Salibašić [-] , R. Tábora [-] , J. Čada [-] , T. Chromý [-] , V. Polan [-] , M. Stanislav [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - GAŽÁK Josef, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady by mě překvapilo cokoli jiného než výhra domácích. Myslím, že domácí vyhrají jasným výsledkem.

Tip: výhra domácích