Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2021 16:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravice rozstřílela Mořkov


Branky


4

Do Mořkova zajížděl nezvykle už ve čtvrtek celek z Ostravice. Pro domácí byla tedy nachystána těžká zkouška, ve které bohužel neobstáli a hosté si do podhůří Beskyd odvezli všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stýskala otevřel skóre

Domácí celek požádal o přeložení běžného hracího termínu z neděle na čtvrtek. Ostravičtí vyhověli, nicméně v té době netušili, jaké lapálie je těsně před výkopem potkají. Pár hodin před zápasem jim odpadla brankářská jednička Boháč a jen shodou náhod oslovili bývalého hráče Jardu Rozkydala, zda by nezavzpomínal na své brankářské kvalilty z dorosteneckých let. Tento tah vyšel ale náramně, udržel čisté konto. Dále nemohl zraněný M.Stonavský, školní věci nepustily k utkání Kolibu a Jedličku. Na druhou stranu dorazil stoper Jandek a v týdnu jsme ještě kádr doplnili mladíkem Mohylou. Takže celá čtveřice bývalých dorostenců z Frýdlantu bude letos nastupovat za Ostravici.

Ostravice začala dobře, v 3. minutě z dálky Stýskala krásně lobuje brankáře, míč se dle všeho od břevna odrazil za brankovou čáru, ale vyskočil zpět do hřiště. Skóre se neměnilo... V 8. minutě ve skluzu netrefil Kubásek. Obrana fungovala pozorně, Salava hrál defenzivního záložníka a nechtěli jsme Mořkov pustil to střel. V 11. minutě střílí Stýskala, ale jen do středu. V 19. minutě točí střelu levačkou, ale netrefuje. Aktivní Ostravice sahala po brance a dočkala se v 36. minutě. Nový hráč Mohyla krásně vybojoval míč, našel kapitána Stýskalu a ten po větru trefuje přesně k levé tyči. Mořkov si v prvním poločase vypracoval jen jednu střelu mimo branku a tak zaskakující brankář Rozkydal neměl vůbec práci.



Stýskala se trefil i podruhé

Cíl byl domácím dát další uklidňující branku a hned po pár vteřinách hry Stýskala opět lobuje brankáře z dálky a třese se břevno. Další smolný okamžik našeho kapitána, chybělo pár centimetrů. Klíčový a parádní zákrok ale ukazuje Rozkydal v bráně hned po další minutě. Po rohu reflexivně rukou vyráží hlavičku domácích. V 52. minutě se uvolnil Kubásek za obranou a přesnou střelou překonává brankáře. Ostravice vedla 2:0. Chvíli poté se tento hráč zranil a střídá ho v útoku Kopčo. V 65. minutě se mohl blýsknout nováček Mohyla, ale střela v nadějné pozici míří mimo. V 67. minutě ukazuje náš kapitán svoji famózní formu v této i minulých sezónách, kličkou se zbavuje stopera a pohotově zvyšuje na 3:0. Pak Mořkov chce utkání ještě nějak zdramatizovat, ale buď jej blokuje naše obrana nebo to chytá Rozkydal. V 82. útočí Stýskala na další hattrick, ale tyčka je proti. Poslední branku utkání střílí Ostravice překvapivě po rohu, Stýskala našel hlavu Mendreka a ten neměl příliš práce přesně umístit na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
fanoušek Ostravice: Parádní čtvrtek, sešli jsme se v pár lidech, řešili jsme otázku brankáře, ale nakonec jsme po fotbalovém výkonu nedali Mořkovu šanci. Naši noví hráči hrají stále lépe a jsme zvědav jak si poradíme s týmy, které jsou v tabulce před námi.... Stejsky má ovšem formu jako hrom, hraje jakoby se poslední 2 roky ani nepauzírovalo a už jen 2 trefy mu chybí ke 100 gólům v našem dresu.



Sestavy


TJ Mořkov
P. Pítr [-] - D. Kliment [-] (63. P. Kučera [-] ) , P. Rýc [-] , D. Kudělka [-] - M. Galia [-] , R. Černoch [-] , M. Vahalík [-] , M. Mička [-] - T. Kučera [-] , T. Křížek [-] (78. J. Černoch [-] ) , T. Janíček [-] (67. J. Kudělka [-] ) -

TJ Sokol Ostravice
J. Rozkydal [-] - J. Pavelec [-] , M. Ledvoň [-] , V. Jandek [-] , L. Kubásek [-] (58. T. Kopčo [-] ) - P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] - M. Mohyla [-] , D. Salava [-] (82. P. Kurečka [-] ) , V. Mendrek [-] -

ŽK: 37. T. Janíček , 84. P. Rýc - 29. L. Kubásek , 63. O. Stonavský .
Místo: Mořkov. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů