1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldříchovice spasil Huťka


Branky


16

V dalším kole I.B třídy skupiny C zajížděla Baška ke svému utkání do Oldřichovic, které v průběhu podzimní části získali o 3 body víc než Baška. I když i v tomto utkání nebyla Baška kompletní, chtěla v tomto utkání uspět a získat první body z hřiště soupeře. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První možnost měla ve 2.minutě Baška, která zahrávala trestný kop z boku, ale nic vážného z toho nebylo. Domácí ohrozili branku Bašky o minutu později, ale hlavičku domácího útočníka chytá Kimla. V 5. minutě vybojuje Křenek míč uprostřed hřiště a postupuje k brance Oldřichovic, nahraje nalevo na rozběhnutého Kocúra, jehož střelu následně likviduje domácí brankář Bašanda. Baška se nadále snaží  získat vedení na svou stranu. V 15 minutě prověří gólmana Oldřichovic z dálky Sloboda, který nemá větší problém s touto střelou. Další pěknou akci předvedl opět aktivní Křenek, který prošel přes 3 domácí hráče, ale na šestnáctce domácích je akce nakonec přerušena. V následujících minutách se dostávají do hry také hráči Oldřichovic, kteří mají možnost pokutového kopu. Tomu předcházela špatná přihrávka mezi obránci Bašky, ti pak likvidovali tuto chybu faulem v šestnáctce. To běžela 27. minuta. Brankář Kimla tento pokutový kop chytá a vyráží na roh. Po rohu ohrozí branku Bašky  ještě hlavou útočník Oldřichovic, ale jeho hlavička míří nad branku. Další možnost patřila také domácímu týmu Oldřichovic, který využije nedůslednost hráčů Bašky a po získání míče zakončují střelou do břevna. Baška mohla ohrozit domácí branku ve 34 minutě, kdy trestný kop Třeštíka míří na hlavu Žilavého, ale jeho hlavička končí nad brankou domácích. Ve 37.minutě opět ukazuje své umění brankář Kimla, který likviduje střelu domácího Vlachoviče, který se dostal do šestnáctky z postu pravého obránce. O minutu později předvede své vedení míče bašťanský Kocúr, který si udělal z domácích hráčů slalomové tyče. Jeho průnik končí až v šestnáctce Oldřichovic, kdy končí na zemi. První poločas tak končí bezbrankovou remízou.

 

Huťka rozhodl v nastavení

Do druhé půle vstoupila lépe Baška, když ve 48. minutě se po pravé straně prodral Sloboda až na hranici šestnáctky a brankové čáry, kde byl faulován. Trestný kop Kocúra končí rohem Bašky, po kterém hlavička Žilavého  končí nad brankou. Domácí ohrozili branku Bašky až v 66. minutě, kdy pozornost Kimly zkouší domácí hráč tvrdou střelou z dálky. Následné minuty patří Křenkovi, který motá hlavu domácích hráčů. Jeho průnik je zastaven faulem před šestnáctkou domácích. Trestný kop zahrával Sloboda, jeho střelu vyráží domácí Bašanda před sebe, dobíhající Kautský trefuje pouze tyč a následně Třeštík hlavičkuje do náruče brankáře domácích. Opět aktivně hrající Křenek způsobí domácím hráčům problémy, když jeho průnik zastavuje faulem domácí, který vidí druhou žlutou kartu a je vyloučen. Žlutou kartu obdržel i další domácí hráč, který Křenka fauloval před tímto druhým faulem. Baška tak vycítila šanci zde bodovat. Chvíli poté likviduje domácí Bašanda střelu Kocúra. Čas se krátil a skóre zůstávalo stejné. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, přišla situace, kdy se Baška snažila zvrátit skóre na svou stranu, tak nebyl důsledně bráněn domácí útočník. Ten se dostal k míči a postupoval  na branku Bašky. Došlo k faulu a tak domácí měli možnost v nastaveném čase trestný kop. Bohužel pro Bašku skončil gólem, když hráči Bašky nedokázali pokrýt domácí hráče v šestnáctce a tak po hlavičce zůstávají nakonec 3 body domácím. Hráči tak mohou litovat, že nedokázali ustát poslední standardní situaci v zápase. Je to škoda, neboť dle vývoje by utkání víc slušela remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Toto utkání mělo vše. Deset žlutých, jedna červená, nastřelené břevno(domácí) nastřelená tyč (hosté), neproměněná penaltam (domácí), ale bohužel pouze jedna branka v nastavené době hry. Na to, jakou jsme měli v utkání smůlu, tak jsme si zasloužili vyhrát. Hosté zahrozili jednou po našem vyloučení a podržel nás brankář Bašanda s pomocí tyče. Jinak jsme celé utkání měli převahu a šli jsme si za vítězstvím. To se nám podařilo v nastavené době, v 92 min. a šťastným střelcem byl Mates Huťka. Za bojovnost a nasazení musím kluky pochválit.




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] , M. Walek [-] (69. F. Fryda [-] ) , R. Janeček [-] , T. Kisza [-] - T. Vlachovič [-] , M. Huťka [-] , D. Adámek [-] , J. Cienciala [-] , M. Godfryd [-] (46. L. Rakowski [-] ) - M. Polák [-] (66. J. Gallitzdörfer [-] ) -

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - T. Klimunda [-] (79. T. Niesner [-] ) , D. Baran [-] (12. F. Žilavý [-] ) , M. Křenek [-] , P. Mroviec [-] - T. Podžorný [-] (60. A. Kautský [-] ) , R. Kocúr [-] , L. Sloboda [-] , M. Lys [-] - P. Třeštík [-] , D. Baran [-] -

ŽK: 34. J. Cienciala , 47. T. Vlachovič , 52. T. Kisza , 58. D. Adámek , 67. M. Samek - 23. T. Klimunda , 58. M. Lys , 86. D. Baran , 90. M. Křenek . ČK: 67. D. Adámek .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Ganaj Martin - CHMIEL Marek, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 19:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 10:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 21:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:54
Jakub Hradil

Expert: Jaromír Bebenek
Tip experta: výhra domácích

Věřím Oldřichovicím, v domácím prostředí vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:37

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:42

Tip: výhra domácích