0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Mosty rozdaly body i Petřvaldu


Branky


16

Hráče Petřvaldu u Karviné čekal nejdelší výjezd sezóny, až k hranicím se Slovenskem -  tedy do Mostů u Jablunkova. Tamní celek se v minulém kole nesešel na utkání do Horní Suché, kde tedy kontumačně prohrál a bylo otázkou, zda se o vůbec první body do tabulky utká alespoň v domácím prostředí. Nakonec se tedy hráči Mostů sešli a duelu nic nebránilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřvald si vybudoval náskok

Petřvaldský celek nastoupil opět bez zraněného Zajíčka, ke kterému na marodku přibyl i brankář Janča, který léčí poraněný prst. Toho v bráně zastoupil velezkušený Igor Rajko, který tak konečně dostal prostor mezi třemi tyčemi. Za Mosty se do základní sestavy postavil i trenér Petr Bauman. 61letý kouč odehrál v letošní sezóně poločas proti Interu Petrovice a nyní si připsal úvodních 10 minut s Petřvaldem. Na tradičně težkém terénu v Mostech se opět nedal hrát kombinační fotbal a možná i proto remízový stav vydržel přes 20 minut. 

Od úvodních minut byli hosté jasně lepší. V 10.minutě pláchl po kraji Kostka, který hledal Budinu, jenže tomu nevyšel k míči krok. O pět minut později se akce opakovala, jen po kraji tentokrát utekl Budina, který našel jen připraveného stopera domácího celku. Domácí celek víceméně jen a jen bránil a čekal, kdy přijde další atak ze strany Petřvaldu. Ten přišel ve 21.minutě, kdy zahrávali hosté přímý kop, který Fismol posadil na hlavu Budiny a ten se nemýlil 0:1.

Domácí se poprvé a vlastně naposledy v první půli pořádně připomněli brankáři Rajkovi ve 28.minutě. To se zahrával rohový kop a míč v odkopávala petřvaldská obrana, až po vzniklém závaru. 

Ve 33.minutě se hosté utrhli do dvoubrankového vedení. Kostka opět pláchl obraně domácích a našel Novotného, který uklidil míč do prázdné branky. Po této brance se hosté definitivně uklidnili a mohli odcházet do kabin ještě spokojenější. Kdyby se ujal, některý z pokusů Fismola či Novotného. 

Vlažnější druhá půle a hromadná strkanice

Druhá půle byla o poznání vlažnější a nesla se spíše v duchu dohrávání duelu. Hosté se nikam nehnali, drželi míč a impotentní domácí spoléhali na dlouhé nákopy, se kterými si ale obrana Petřvaldu bez větších problémů poradila. Paradoxně nejzajímavějším momentem druhé půle, se tak stala hromadná strkanice uprostřed hřiště, kde se zapojilo několik hráčů obou celků.

Utkání skončilo vítězstvím Petřvaldu 0:2, který i díky prohře Hnojníku s Horní Suchou poskočil na 6.pozici v tabulce. Naopak Mosty stále zůstávají jako jediný celek 1.B třídy sk.C bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



TJ Petřvald
Václav Zajíček: Od začátku zápasu jsme kontrolovali hru a domácí k ničemu nepouštěli, myslím, že jsme mohli výhrat i větším rozdílem, ale bohužel už jsme žádnou další akci nedotáhli do konce. Pro nás je důležité, že jsme zápas na těžkém terénu zvládli a trošku se po dvou prohranych zápasech uklidnili.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
F. Musil [-] - P. Kolář [-] , M. Turek [-] , D. Kufa [-] , M. Samiec [-] (45. J. Szotkowski [-] ) - P. Bauman [-] (10. J. Gazur [-] ) , P. Šafařík [-] , F. Malik [-] (83. O. Szotkowski [-] ) , P. Sikora [-] , O. Jochymek [-] - R. Drong [-] (73. L. Bednár [-] ) -

TJ Petřvald
I. Rajko [-] - F. Marek [-] , O. Cudrák [-] , D. Kršák [-] , O. Kostka [-] (87. D. Knorr [-] ) - D. Knor [-] , T. Fismol [-] , T. Budina [-] , M. Fismol [-] - M. Mikulec [-] (72. . Macko [-] ) , R. Novotný [-] (78. M. Nalevajka [-] ) -

ŽK: 58. J. Gazur - 27. M. Mikulec .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 19:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 10:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 21:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:54
Jakub Hradil

Expert: Jaromír Bebenek
Tip experta: výhra hostů

Petřvald ovládne tohle utkání, pokud vůbec Mosty k utkání nastoupí. Petřvald jde výkonnostně nahoru, Mosty naopak.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:42

Tip: výhra hostů