1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice porazily Oldřichovice nejtěsnějším rozdílem


Branky


18

V utkání z ještě předešlého víkendu se zrodilo vítězství domácích Věřňovic nad celkem Oldřichovic. Pojďme po stopách tohoto duelu v následujícím článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Trenér domácího celku stále nemohl počítat s Vykydalem, Josiekem nebo nově Lubojackim. Naopak na lavičku už usedl po mardoce Matěj Kubiš. 

V nedělním slunném, ale už chladném odpoledni se hrálo velmi bojovné utkání s minimem šancí. To platilo téměr po celých 90 minut. Obě defenzivy hrály velice zodpovědně.

Hosté z pod Javorového zahrozili po rohu, ale jeden z hráčů mířil v dobré pozici nad. Domácí nejvíce zahrozili až v úplném závěru, ale s J. Kubišovou střelou z úhlu si bez problémů poradil Bašanda.

Rozhodnutí přišlo po hodině hry

Ani ve druhém poločase se obraz nezměnil. Trenér Martin Kubiš však převedl opět skvělé střídání. O poločase nahradil zraněného Hrušku Volným a právě ten měl velký podíl na vítězné brance.

Jediný gól zápasu padl po hodině hry. Právě Volný prostrčil pěknou přihrávkou míč na Chalkidise a ten ho naservíroval na nohu Čerešňovi, který doklepl do prázdné brány.

Pojistku mohl přidat zanedlouho Chalkidis, ale na přihrávku J. Kubiše nedosáhl. Když ani své brejkové situace nedotáhl navrátilec Matěj Kubiš a hosté se k závěrečnému tlaku příliš neměli, vyhráli domácí v nepříliš zajímavém zápase 1:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Oproti utkání se Staříčem jsme podali daleko lepší výkon a musím pochválit kluky za bojovnost i nasazení. Měli jsme dvě tutovky, ale bohužel jsme je neproměnili. Nelíbil se mi podivný výkon hlavního rozhodčího, ale na to si stěžovat nemůžu. Když jedete do Věřňovic tak už v Karviné prohráváte 2 : 0 !!



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - J. Kubiš [-] , R. Lobodinský [-] , J. Wojtas [-] , N. Chalkidis [-] (89. M. Čopík [-] ) - J. Swaczyna [-] , D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (90. J. Ganobčík [-] ) , F. Hruška [-] - J. Čerešňa [-] (66. M. Kubiš [-] ) -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - T. Vlachovič [-] , D. Adámek [-] , J. Cienciala [-] , M. Machala [-] - M. Samek [-] , R. Janeček [-] , M. Godfryd [-] (80. M. Huťka [-] ) , M. Niemiec [-] (83. O. Plevko [-] ) - M. Polák [-] , M. Lubowiecki [-] (44. L. Rakowski [-] ) -

ŽK: 78. M. Kubiš - 51. M. Polák , 61. M. Niemiec , 78. L. Rakowski .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 127. Rozhodčí: Podracký Pavel  - ŠVEC Marek, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pro mě jasný zápas pro domácí i když v minulém zápase dostali výprask na Interu. Hosté se trápí v koncovce a prožívají mírnou krizi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřňovice po výprasku na hřišti Interu Petrovice si budou určitě chtít napravit reputaci a doma brát všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích