2:7
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně veze z Petřvaldu všechny body


Branky


45. O. Kostka , 73. R. Novotný - 14. J. Pilch , 26. J. Pilch (p.) , 40. M. Teofil , 52. B. Klus , 62. J. Pilch , 74. M. Teofil , 90. D. Mitrenga
18

Petřvald přivítal na svém pažitu Vendryni. Celek z Karvinska se drží v klidném středu tabulky, zatímco hosté, jsou hladoví po nejvyšších příčkách a netají se ambicemi zahrát si přiští sezonu vyšší soutěž. V článku naleznete záznam celého utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně svého soupeře zatím šetřila

Vendryně zajížděla na půdu petřvaldského HEPA. Ten v minulém kole doslova vyhořel na půdě "béčka" petrovické Lokomotivy a tentokrát jej rozhodně nečekal snazší soupeř. Rozjetá Vendryně atakuje ty nejvyšší mety a co víc, k utkání v Petřvaldu přijížděla v prakticky nejsilnějším složení. Pokud tedy nepočítáme Lasotu, Jochymka či Lyska, kteří jsou dlouhodobě mimo hru a stopera Hulboje, který vypadl na poslední chvíli. To Petřvaldu stále chyběl kapitán Zajíček, který má poraněnou ruku z utkání s Nýdkem. 

Naopak domácím nechyběl brankář Janča nebo opora zadních řad a vítěz nedávného hlasování o hráče kola obránce Filip Marek. Trenér Vendryně Martynek, si jak už bylo řečeno, mohl vybirát a do základní sestavy se nevešel například zkušený Divina či Jan Szarzec, jenž podával v posledních kolech pravidelněm vynikající výkony. Do základní jedenáctky, si tak našel cestu i špílmachr Pliska, který pykal za zbytečnou červenou kartu po zápase s Věřňovicemi a nechyběl v ní ani Ben Klus. 

 

Domácí se ovšem také nedrželi zpátky a dokázali vykombinovat pár zajímavých akcí. První zásadní situace přišla ve 14. minutě, kdy Szymczyk z kraje hřiště vyslyšel volání o přihrávku od Pilcha a ten nemilosrdně umístil střelu k tyči, 1:0. Přibližně deset minut na to se do vápna prodral Pliska, který byl faulován a pokutového kopu se zhostil kapitán Pilch, který se opět nemýlil a zvyšoval na 2:0.

 

Ke konci poločasu bylo rozhodně rušno, na 3:0 zvýšil hostující Teofil, který využil zaváhání Janči, který ztratil míč ve slunci. Před poločasovým hvizdem dokázali domácí snížit, a to po krásném signálu z rohu, kdy se prosadil Kostka. Tím první dějství končí.

 

Pilch dokonal hattrick

Otěže v druhém poločase opět držela pevně v rukou Vendryně, kdy Klus po krásné akci ve vápně zvyšoval na 4:1 a poté Pilch dokonal hattrick, 5:1. Zápas byl téměř rozhodnut, ale Petřvald se snažil ještě dramatizovat, kdy po krásné střele snižoval na 5:2 Novotný. Hosté dokázali vstřelit branky i po prostřídání, po druhé se trefil Teofil a na konečných 7:2 upravoval Mitrenga.



Ohlasy k zápasu


TJ Petřvald
Filip Marek: Do zápasu jsme šli s tím uhrát nějaký rozumný výsledek, ale soupeř byl od startu aktivnější a už ve 14.minutě zůstal před 16ctkou volný hráč a s přehledem zakončil. Pak přišla penalta po chybě, kdy mezi třemi hráči prošel soupeř a bohužel v 16ctce byl faulován a následně proměnil penaltu. Potom se brankáři Jančovi ztratil balón ve slunci a bohužel ho srazil soupeři na nohu a ten v těsné blízkosti u branky nezaváhal. Nakonec jsme i my dali gól do kabiny z rohu, což byl zatím příznivý výsledek. Bohužel jsme se báli hrát a balóny zbytečně po chybách, nebo odkopech odevzdali soupeři, který byl na balóně lepší a využil toho. Výsledek na konci 2:7 mluví za vše a soupeři přeji hodně štěstí. Hepo se musí oklepat a zase získat nějaké body.

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Solidní hřiště, na kterém jsme mohli hrát svojí hru, solidní výkon, spokojenost. Sedm vstřelených gólů je super, ikdyž jsme dalších 5-6 tutových šancí spálili, v tomhle případě to samozřejmě až tak nemrzí, ale jindy by mohlo. Kluci odehráli kvalitní zápas, ve kterém byli aktivní a jednoznačně lepší.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - R. Novotný [-] , J. Sklepek [-] (67. . Macko [-] ) , D. Knor [-] , T. Fismol [-] , T. Budina [-] , M. Fismol [-] , O. Kostka [-] (82. . Kandráč [-] ) , D. Kršák [-] , L. Voříšek [-] (82. A. Durczok [-] ) , F. Marek [-]

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - Z. Walek [-] , M. Safak [-] , F. Lukosz [-] , D. Szymczyk [-] (71. V. Divina [-] ) - J. Wawreczka [-] (46. J. Szarzec [-] ) , M. Teofil [-] , J. Pilch [-] (71. M. Kiedroň [-] ) , M. Hulboj [-] (80. R. Ťupa [-] ) - B. Klus [-] (77. D. Mitrenga [-] ) , R. Pliska [-] -

ŽK: 31. J. Sklepek , 61. R. Novotný , 75. F. Marek - 22. R. Pliska , 75. J. Szarzec , 75. B. Klus .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - PASTERČÁK Jozef, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Gól za domácí Budina

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Domácí mají výsledky jako na houpačce, zde věřím dobrým výsledkům hostů a potvrzení postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lídr tabulky Vendryně určitě bude chtít potvrdit své postavení a v Petřvaldě bude chtít brát všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza