4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště předvedly parádní obrat


Branky


27. J. Kovács (p.) , 31. J. Kovács , 52. R. Papřok , 60. K. Šebesta - 10. L. Brzuchanski , 18. T. Majer (vl.) , 58. V. Zábelka
20

Do Sedliště zavítal celek Hnojníka. Hnojník v utkání toužil po třech bodech a možnosti, pokusit se přiblížit vedoucí pětici týmů nad nimi, kteří už měli drobný bodový odstup. Domácí, by se v případě vítězství naopak odpoutali od celků ze spodních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení o dvě branky hostům nevydrželo

Nejprve pojďme k domácímu celku. Tomu nechyběl v utkání kanonýr Kovács, kapitán Tomáš Majer ani ve formě hrající stoper Krischke, jenž se už rovněž objevil v naší sestavě kola. Hosté tentokrát přijeli i s ostrostřelcem Macečkem, který se do sestavy vrátil po několika vynechaných kolech. Nechyběl ani druhý tahoun ofenzivy Lachowicz, který tedy nakonec, dá se říci, že restartoval kariéru. V ofenzivě za hosty tedy naskočila útočná dvojice Maceček - Zábelka a na beku se tentokrát představil uzdravený Bolek. Naopak do základní jedenáctky se nevešel Grochal a s týmem nepřijel ani Dominik Rusek. 

 

Utkání začalo dominancí na míči ze strany Hnojníka, který trpělivě držel míč a snažil se o kombinační fotbal. Tentokrát neplatilo pověstné "kvalitní rozcvička 1:0 pro nás" a ačkoli se hráči Hnojníka vytrousili z kabin cca 25 minut před výkopem, kdy už početná sestava domácích měla nějakou tu minutku poctivého rozběhání za sebou, tak to byli hosté, kdo udeřil jako první. 

 

Už po deseti minutách hry, kdy domácí brankář Krejčok podcenil situaci a Lukáš Brzuchanski nekompromisně poslal svůj celek do vedení. Navázal, tak gólově na utkání s Baškou. O sedm minut později se hosté radovali podruhé, Aleš Klus vyslal jedovatý centr, který Tomáš Majer zblokoval, tak nešťastně, že přehodil brankáře Krejčoka. V ten moment, by při pohledu na hru napado asi málokoho, že by s tím výsledkem mohli domácí něco udělat. 

 

Sedliště se poté zmohly na sérii střel, které mířily vysoko nad. Tím, ale tak trošku odšpuntovaly určitý náznak zlepšení, který vygradoval okolo půlhodiny hry. Nejprve ve 27.minutě se kopala penalta za zákrok na Kovácse. Zkušený forward domácích si s těmito situacemi ví rady a nedal Lamošovi v bráně Hnojníku šanci - 1:2. O čtyři minuty bylo vyrovnáno. Vlček poslal zprava centr zhruba na hranici velkého vápna, kde na míč vybíhal Lamoš, jenže jej nestihl a Kovács si zapsal do statistik druhou branku. 

 

Do poločasové přestávky měl každý z týmů, nějakou drobnou příležitost, skóre se už ovšem nezměnilo a do kabin se šlo za stavu 2:2.

Dokonán obrat, který domácí už udrželi

Do druhé půle už za domácí nenastoupil Jan Gabriel, jeho místo tak zaujal Šebesta. Domácí pokračovali ve zlepšeném výkonu a odměnou jim byla situace z 52.minuty, kdy je do vedení poslal Papřok. Ten si našel dlouhý míč za obranu a razantní střelou o tyč dal domácímu týmu vedení 3:2.

 

Do konce utkání, chybělo ještě více než 30 minut a Hnojník, plný zkušených fotbalistů rozhodně nepanikařil. Ztrátu vedení o dvě branky a následnou otočku na 3:2, totiž už v 58.minutě krásným lobem odmítl Zábelka - 3:3. "Zico" jak se mu přezdívá přehodil ve vápně vyběhnuvšího Krejčoka a ukázal, tak svůj přehled ve hře.

 

Domácím stačily jen dvě minuty hry a vedli opět. Střídající Šebesta, se také trefil k tyči Lamošovy svatyně. Zbytek utkání hrálo Sedliště na jednoho útočníka a odolávaly tlaku hostí. Nahoře zůstal kanonýr Kovács, který se ještě při jednom z brejků dostal do slibného akrobatického zakončení z voleje, ale odmáván byl ofsajd. Impluzivní trenér David Smítal, znovu, jako každý zápas burcoval svůj tým po celých 90 minut, akorát si znovu jako v posledním zapase neodpustil i nějakou tu poznámku k rozhodčím a vyfasoval již druhý zápas po sobě žlutou kartu. Vyjádření k ní, naleznete pod článkem v jeho ohlase.

 

V samotném závěru, pak ještě hráči Hnojníku reklamovali ruku ve vápně, rozhodčí měl ale odlišný pohled na situaci. Utkání tedy končí vítězstvím domácích 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
David Smítal - trenér: Po nezvládnutém a nervózním začátku musím smeknout, před týmem, jakou měl chuť a vůli to nakonec zlomit a ubojovat urvat první domácí výhru. Nejen pro sebe, ale i pro fanoušky, a tak jim za první domácí výhru děkuji. Za to, jakým způsobem to uhráli, jako 11 válečníků na hřišti, kde jim pořád opakuji heslo: Můj dům ,můj hrad ! Teď se musíme nachystat na další těžký zápas do Petrovic, kde domácí mají neskutečnou formu, my jsme ale díky 2 výhrám v řadě na vítězné vlně a nechceme to měnit.




Sestavy


FK Sedliště
M. Krejčok [-] - T. Majer [-] , T. Kusak [-] , Z. Piekarczyk [-] , R. Krischke [-] - M. Hammer [-] (88. J. Tesařík [-] ) , R. Papřok [-] (68. R. Krpel [-] ) , J. Gabriel [-] (46. K. Šebesta [-] ) , J. Kovács [-] , R. Vlček [-] (86. M. Ondračka [-] ) - D. Kaloč [-] (68. D. Ondračka [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] - M. Bauman [-] (74. P. Jantoš [-] ) , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] , L. Brzuchanski [-] - V. Zábelka [-] , J. Lachowicz [-] (64. Š. Grochal [-] ) , V. Kaňok [-] , A. Klus [-] (84. J. Hradil [-] ) - K. Maceček [-] , D. Bolek [-] -

ŽK: 30. M. Hammer , 72. R. Krpel - 83. P. Rusz , 90. J. Hradil .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Svoboda Marián  - JURYGÁČEK René, MUDRA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

9. 10. 2021 06:22
Tip:remiza
9. 10. 2021 06:21
Remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas ve kterém nevidím favorita. Oba týmy těží ze svým střelců. Pokud bude hrát Kovacs a nebude hrát Maceček, vyhrají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hnojník bude určitě chtít navázat na domácí vítězství a brát všechny 3 body venku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza