1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč duel s Raškovicemi bodově nezvládl


Branky


30. L. Kaulinec - 10. I. Preči , 14. E. Kožar , 34. D. Papaj , 50. E. Kožar
18

Do areálu ve Staříči dorazil tým trenéra Skotnici a početná skupina raškovických fandů v čele s bývalým předsedou a trenérem Vladimírem Šindlerem! Raškovice vstupovaly do duelu v pozici velkého favorita. A ačkoliv se oba trenéři vzájemně dobře znají, výsledek byl celkem jednoznačný. V článku naleznete také sestřih, záznam celého utkání a rovněž nechybí ani fotogalerie!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raškovice úvodní minuty nezaskočily

Svěřenci trenéra Martina Blahuty chtěli v domácím prostředí, navázat na remízový výsledek z Oldřichovic. Domácí byli v porovnání s minulým kolem prakticky kompletní, chyběli jen dlouhodobě absentující Quitt, Velička a Krpec. Raškovičtí naopak postrádali z různých důvodů Bednárka, Slavíka, Žáčka,Parmu a Lišku. I proto dorazili pouze s dvěma náhradníky tedy s Adámkem a Feikem. Naopakv základní sestavě byl znovu připraven Preči.

Lepší vstup do utkání měli rozhodně domácí FK Staříč, jehož fanoušci by se mohli poprvé radovat, ale střela Kaulince těsně proletěla vedle tyče a samostatný nájezd Koláře skvěle vychytal Pešák.

V 9.minutě fauloval na půlce Musálek, hostující Janošec rychlou rozehrávkou našel a ten naservíroval míč na zadní tyč nekrytému Prečimu, který otevřel skóre - 0:1! O 4 minuty později to už bylo 0:2, kdy si autové vhazování zpracoval kapitán Kožar, rychle se uvolnil od obránce a z blízka pod břevno nedal domácímu gólmanovi Smetanovi šanci. V 16. minutě trefuje z hranice 16ctky Preči tyč. V minutě 26 Papaj z blízky hlavou nechal vybídnout ke skvělému zákroku opět Smetanu.

 

V 30 minutě udeřili z ničeho nic domácí, protože v 16ctce dostal mnoho prostoru nejlepší střelec domácích Kaulinec a z otočky přes hráče trefil míč přímo k tyči 1:2.

 

Remízový stav dlouho nevydržel, hned ve 33. minutě zvyšují raškovičtí na 1:3, a to když Kacíř zahrával standartku takřka z půli hřiště a Papaj nikým nekrytý skóruje. V 38. minutě vyprášili rukavice Smetanovi, nejdříve Birčák a Juřica tvrdými střelami, gólem to však neskončilo. Do kabin šli tedy spokojenější hosté za stavu 1:3.

 

Druhou půli Raškovice ovládly

Hned v úvodu druhé půle se mohl prosadit Kaulinec, ale jeho šanci zmařili raškovičtí zadáci.

 V 48. minutě střílí Preči a Smetana vyráží na roh. První Janošcův roh domácí přežili, ale z druhého dává Kožar gól hlavou na 1:4. V 56. minutě ve vyložené šanci Tobiáš střílí z blízka nad. Běžela 62. minuta a Vojkovský běží sám z úhlu na Smetanu, volí nahrávku pod sebe na Tobiáše a ten ve vyložené šanci špatně trefuje míč vedle. Hned o minutu později, jde úplně sám na brankéře Vojkovský středem hřiště, ale opět trefuje doprostřed skvělého Smetanu. Na konci zápasu ještě ve vyložené šanci z blízka trefuje Preči pouze břevno. 

 

Video z celého utkání

Krátký sestřih



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta - trenér: Zase tam bude pár kdyby. Kdybychom vedli ve čtvrté minutě 2:0, mohlo to vypadat jinak. Kvalita na straně Raškovic byla mimořádná, ale všechny 4 branky jsme inkasovali po standartních situacích ( 2x trestný kop, jednou aut a roh). Neprávem jsem protestoval proti první brance (viz.video), balón opravdu stál, byla to prostě chytrost soupeře a naše nepozornost. Musíme do konce podzimu ještě někdy bodovat, třeba překvapíme Věřňovice.

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Utkání to bylo jedno z těch jednodušších, ale mrzí mě začátek, který jsme prospali a příště se nám to nemusí vyplatit. Máme vítěznou šňůru 5 zápasů a je třeba ji prodloužit i dalším domácím zápase proti Petrovickému béčku. S naší hrou jsem momentálně spokojen i když se pořád nemůžeme sejít ve větším počtu.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - I. Kolář [-] (77. R. Kempa [-] ) , K. Trčka [-] , S. Musálek [-] (85. P. Klečka [-] ) , D. Kocián [-] - P. Malý [-] (67. S. Matula [-] ) , P. Király [-] , J. Vandas [-] (85. M. Hromádka [-] ) , P. Jukl [-] , M. Míček [-] (85. P. Klečka [-] ) - L. Kaulinec [-] -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - J. Birčák [-] , I. Preči [-] , R. Juřica [-] , A. Vojkovský [-] - E. Kožar [-] , P. Tobiáš [-] (79. A. Adámek [-] ) , R. Koloničný [-] - O. Kacíř [-] , D. Papaj [-] (77. R. Feike [-] ) , O. Janošec [-] -

ŽK: 31. S. Musálek , 69. D. Kocián - 55. E. Kožar .
Místo: Staříč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ganaj Martin - KLIMEK Tomáš, KRPEL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

S Martinem Blahutou se dobře známe a nebudeme to mít na jejich hřišti vůbec jednoduché. Jsme ale favoritem a proto věřím v 3 bodový zisk.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Staříč doma umí být silná, ale myslím že mysky vah budou na straně Raškovic.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza