Věřňovice rozdrtily Hnojník nečekaně vysoko


20

Utkání mezi Hnojníkem a Věřňovicemi slibovaly vyrovnaný duel. Vždyť právě Hnojník, ještě před rokem působil v 1.A třídě, kde skončil v nedohraném ročníku na 10.pozici. Jak moc, ale nezvládli duel s Věřňovicemi, čekal asi málokdo. Článek obsahuje obsáhlou fotogalerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlhodiny se hrálo bez branek

Trenéru Kubišovi se do sestavy vrátili Čerešňa s Chalkidisem, naopak chyběl nemocný Matěj Kubiš. A právě tah s Čerešňou na hrotu od začátku vyšel domácímu trenérovi výtečně.

Hosté z Hnojníku přijeli jen s jedním náhradníkem a bez kanonýra Macečka, zato se zkušeným Walicou. Od začátku utkání převzali taktovku nad zápasem věřňovičtí a vydrželo to tak po téměř celý zápas. Hnojník se snažil také hrát kombinačně, ale velké problémy mu způsoboval vysoký presink domácích, kteří napadali hluboko na útočné polovině. 

Věřňovické úvodní šance zůstaly nevyužité a tak mohl přijít trest na druhé straně. Nejprve Zábelka trefil z úhlu tyč a poté se Josiek majdnul a Walica pelášil sám na Vykydala. Naštěstí ho zkoušel  lobovat už zhruba z dvaceti metrů, a to se hostujícímu hráči krutě vymstilo. Jeho střela spadla našemu gólmanovi přímo do náruče. V první půli hosté zahrozili ještě jednou, Oborný však hlavou o centimetry minul břevno. 

A pak už byl na hřišti pouze jeden tým. Kombinační hra domácích dál sílila a po půl hodině se konečně za svou trpělivost dočkali. Čerešňa nejprve napálil tyč, akce však pokračovala. Hruška svou dorážkou trefil jednoho z bránicích hráčů a trefil se až z třetí dorážky Vlček, který dorazil další nepovedenou střelu Čerešni. Už za tři minutky jsme se skóre měnilo podruhé. Skvělý přechod do útoku a povedenou akci po ose J.Kubiš-Wojtas-Swaczyna zakončil první jmenovaný ranou pod břevno. 

Skvělá desetiminutovka domácích pokračovala dál. Wojtas se prodral na pravé straně k centru a skvěle připravil míč pro Čerešňu, který svůj velice dobrý výkon korunoval gólem. A nezůstal u jednoho. Za další dvě minuty špatně rozehrál Lamoš a Volný možná trošku nechtěně připravil další šanci pro věřňovického kanonýra. Ten si s nabídkou věděl rady a zvýšil už na 4:0. 

 

Závěrečných patnáct minut přineslo další tři branky

Ve druhé půli se hra mírně vyrovnala. Ale hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Hostující hráči s námi drželi krok až do 70. minuty, a poté se opět strhla lavina gólů. V 75. minutě našel pěkným centrem Chalkidis Lubojackého a ten prostřelil Lamoše popáté. Co by to byl za zápas, kdyby se domácí neprosadili ze standardky. J. Kubišův roh prolétl až k Chalkidisovi a ten dal šestý gól.

Skóre uzavřel už po čtyřech minutách pobytu na hřišti M. Čopík, který doklepl další pěknou přihrávku Chalkidise a zakončil pohlednou akci. Mezitím ještě trefil hostující Kaňok z přímého kopu břevno, ale to je vše nám Hnojník předvedl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Nikolas Chalkidis: Soupeř byl slabý. Tedy drželi s námi krok, jakmile ale dostali první gól, tak už se to s nimi vezlo.




Místo: Věřňovice. Počet diváků: 139. Rozhodčí: Slaný Jan  - SMETANA Patrik, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2021 17:09
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Co se nepodařilo Staříči to lehce zvládnou Věřňovice a zvítězí 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích