Raškovice porazily Oldřichovice


Branky


20

Pikantní souboj se odehrál v Oldřichovicích, kam zajížděl tým vedený trenérem Skotnicou. Raškovice posilněné výhrami v posledních kolech, chtěly šňůru výher natáhnout, naopak Oldřichovice měly po porážce v Petrovicích co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme viděli všechny branky

Utkání hodnotí trenér hostů Zdeněk Skotnica.

 

K zápasu do Oldřichovic jsme zajížděli v dost okleštěné sestavě a na lavičce jsme měli pouze jednoho hráče a jednoho brankáře. Utkání to nebylo vůbec hezké, ale spíše bojovné. Domácí využívali nebezpečné křižné míče za obranu a my se snažili kombinovat.

     Prvních 15 minut bylo opatrných, pak udeřili domácí a dostali se za naší obranu samostatným únikem z levé strany. Naštěstí skvěle vyběhnul Pešák a domácí hráč trefil pouze jeho tělo. Nedáš dostaneš tentokrát platilo na 100%, protože o pár vteřin později středem hřiště vyrazil Papaj a nádherným pasem za obranu vybídnul ke gólu Vojkovského, který nám s pomocí tyče dal vedení 0:1. V minutě 27 mohlo být srovnáno, středem hřiště se domácí dostali do 100% šance, ale z malého vápna přestřelují. O 5 minut později v minutě 32 to už bylo o 2 góly a to když Ilir Preči předvedl samostatnou parádu a nejhezčí moment utkání! Dostal míč na hranici 16ctky a souboji 1 na 1 zatočil střelu z kroku přímo do šibenice domácího brankáře 0:2! Ve 42 minutě domácí snižují a to když zahrávají roh na přední tyč a domácí hráč sám hlavičkou tečuje na zadní tyč 1:2.

Druhá půle nebyla příliš ke koukání

Druhý poločas vcelku nepřinesl vůbec pěkný fotbal a hra se přelívala ze strany na stranu bez šancí a s mnoha nakopávanými míči. Černou kaňkou utkání byla bohužél pro nás minuta 66, protože si poranil tříslo náš nejlepší střelec Preči (7 gólů ve 3 utkáních). Nicméně v 81 minutě jsme mohli rozhodnout a to když po standartní situaci Žáčka hlavičkoval nad z malého vápna Kacíř. O vítězství jsme mohli přijít z poslední akce utkání. Na rohový kop v 92 minutě si naběhnul i domácí brankář Bašanda, ale z vyložené situace na malém vápnu minul těsně tyč Pešáka.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný: Slzy ronit nebudu, ale je to k pláči jak my nakládáme s vyloženými šancemi. I když jsme si vypracovali pouze dvě, ale ty byly opravdu tutové. To nejde nedat, ale bohužel fotbal je takový. Nic nám není platné, že jsme celé utkání silnější na míči, ale v pokutovém území nám chybí správná rozhodnutí. Hosté se dostali do dvou pološancí a obě proměnili. Musíme zapracovat na střelbě, jinak góly nebudeme dávat. Věřím, že se to zlomí!

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica: Do utkání na posledních 7-8 minut jsme na hrot museli použít i brankáře Parmu a doufejme, že se do příštího zápasu vrátí zraněný Tobiáš se Slavíkem a pracovně vytížení Bednárek s Janošcem. V dalším utkání přivítáme na domácí půdě Nýdek a budeme tak chtít natáhnout vítěznou šňůru na číslo 4. Před všemi 13 hráčemi tak smekám klobouk, že vybojovali tyhle 3 body které nyní mají cenu zlata.



Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tomai Martin  - POTIOREK Aleš, SEKANINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2021 17:11
Hodnocení zápasu
28. 9. 2021 22:28
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: remíza

I tady znám oba trenéry a taky si body podle mě rozdělí a taky po výsledku 1:1. Myslím si, že jejich bývalý předseda a trenér Vladimír Šindler nebude spokojen.Branku hostů vstřelí Ondra Kacíř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů