Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek, remíza a "Schick" ze Sedliště - Video


Branky


3. R. Vlček , 22. J. Kovács , 24. J. Kovács (p.) , 78. J. Kovács - 45. J. Rychtařík , 47. T. Nový , 87. J. Tomšů , 90. J. Janovský (p.)
7

Sedliště přivítaly Horní Suchou. Oba celky patří mezi stabilní účastníky 1.B třídy sk.C. Tentokrát se střelci utrhli ze řetězu a utkání přineslo 8 branek. Hlavně Kovácsova branka z poloviny hřiště byla výstavní! Přinášíme Vám videozáznam z celého utkání a branku z poloviny hřiště naleznete v čase videa cca 21:57.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovács napodobil Schicka

Domácí zastihl úvod utkání v dobrém rozpoložení. Hned z první akce vybojovali rohový kop, ten ale obrana hostů zvládla odvrátit. Z protiútoku se hráči Horní Suché dostali k zakončení, to ale pro brankáře Majera nepředstavovalo žádný problém. Z následné akce se k centru z pravé strany dostal kanonýr Kovács. Centr byl zblokován na rohový kop, ten však domácí nezakončili mezi tři tyče. 

Další akce domácích už, ale slavila úspěch. Lukáš Slíva ze středu pole vyslal kolmici mezi stopery Horní Suché, kterou si našla letní sedlišťská posila Radim Vlček a uklidil míč za záda mladého brankáře Herdziny 1:0. 

Následující minuty tlak domácích opadl a aktivnějšími na míči se stali hráči Horní Suché. Nicméně jejich tlak žádnou větší šanci nepřinášel. Ve 21.minutě se k zahrávání rohového kopu dostali, také hosté. Rohový kop žádné velké nebezpečí pro domácí nepředstavoval, byl odpískán offside.

Z následné akce se k volnému míči na půlící čáře dostal Kovács a nádhernou brankou z poloviny hřiště zvýšil na 2:0! Z rozehrávky ze středového kruhu si Horní Suchá nic nevypracovala, naopak ztratila míč, a při protiútoku se domácí dostali, do situace 3 na 3, kterou hasil skluzem ve vápně jeden z obránců Suché. Situaci posoudil rozhodčí jako penaltovou a k penaltě se postavil Kovács. Brankář Herdzina zůstal přikován uprostřed hřiště a na střelu k levé tyči nezareagoval 3:0. 

Zatím jednoznačné utkání pro domácí, kteří se v první půli dostali do pohodlného vedení 3:0. Sedliště tříbrankový náskok do poločasu neudržely. V samotném závěru poločasu se k dlouhému míči za obranu Sedliště dostal vysoký Jaroslav Rychtařík, který si jej zpracoval na prsa a druhým dotekem jej poslal podél brankáře Majera - 3:1.

 

Horní Suchá se nadechla

Hráčům Horní Suché klasický "šatňák" pomohl. Povedený vstup po pauze dokumentuje povedená akce z levé strany, která vyústila ve faul domácích, zhruba na půlkruhu před vápnem. Trestný kop ještě dokázal Majer vyrazit, ale následného nedůrazu při dorážce využil Tomáš Nový a přichystal, tak zajímavou zápletku utkání snížením na 3:2!

Hra se nyní víceméně vyrovnala. V 58.minutě se navíc nechal vyloučil Dawid a oslabil tým Horní Suché po druhé žluté kartě. 

V 78.minutě se zdálo být rozhodnuto. Po špatné rozehrávce Herdziny, který dostal svého beka pod tlak, se míč dokutálel ke Kovácsovi, který jej poslal ze zhruba 25 metrů do úplně prázdné brány - 4:2! Kovács tímto zkompletoval opravdu zajímavý hattrick - branka z poloviny hřiště, penalta a nyní střela z asi 25 metrů do prázdné brány.

Hostům se jistě ulevilo, když domácí v 80.minutě svého šutéra Kovácse vystřídali. Jenže pokud brali Sedlišťští utkání za rozhodnuté, tak se pletli. 

Horní Suché dokonale vyšel i závěr druhé půle. V 87.minutě zahrávali roh, který si na zadní tyči našel Jakub Tomšů a dostal míč i za přispění břevna do sítě! 4:3!

Hosté v posledních minutách zmáčkli Sedliště na vlastní polovině a dobývali šestnáctku soupeře dlouhými nákopy. V nastaveném čase se hnal za dlouhým míčem do šestnáctky Rychtařík, toho srazil domácí brankář Majer a sudímu nezbylo, než v 92.minutě utkání nařídit druhou penaltu. Penaltu s přehledem proměnil velezkušený kapitán Horní Suché Jan Janovský a zařídil, tak pro svůj tým alespoň bod.

 

Branky na videu v časech videa zhruba: 3:48 , 21:57 ,  26:30 , 47:02 , 51:40 , 1:22:00 , 1:31:00 , 1:34:00



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: Utkání bylo bohužel vyrovnané, jsme mladý tým který si nechal velmi zbytečně po hloupých chybách vstřelit 3 góly a pak jsme se s tím zkrátka přáli. Dobře že jsme před půli dali alespoň kontaktni gól a z kraje druhé půle jsme snížili na 2:3. Pozitivní je ze to kluci nezabalili a bojovali.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - L. Slíva [-] (84. R. Krischke [-] ) , K. Šebesta [-] , R. Vlček [-] , J. Kovács [-] (80. J. Tesařík [-] ) - R. Krpel [-] (56. D. Ondračka [-] ) , M. Ondračka [-] (56. [-] ) , J. Gabriel [-] - T. Majer [-] , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Herdzina [-] - A. Ševčík [-] , F. Kux [-] , D. Dawid [-] , J. Rychtařík [-] - J. Pietrasz [-] (76. J. Tomšů [-] ) , T. Wojtyna [-] , J. Vrubel [-] (46. J. Lukáš [-] ) - J. Janovský [-] , T. Nový [-] (81. F. Kulich [-] ) , F. Přichystal [-] (67. A. Valášek [-] ) -

ŽK: 77. L. Slíva - 17. T. Herdzina , 31. T. Wojtyna , 44. A. Ševčík , 49. D. Dawid , 54. T. Nový . ČK: 58. D. Dawid .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kyselý Jiří  - HYKL Dominik, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Utkání, ve kterém favorizuji spíš tým hostů, ovšem předpokládám, že domácí nebudou chtít darovat všechny body.