1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

27.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Paličkova mise zahájena vydřenou remízou


Branky


0

HFK se v boji o záchranu utkal HFK s béčkem Slovácka. Na domácí lavičce si odbyl premiéru Vlastimil Palička, který tým převzal po minulém kole. A do utkání už za domácí nenastoupil Marek Heinz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólu

Bývalý reprezentant nebyl nominován k zápasu a jeho dny v dresu HFK jsou nejspíše sečteny. První minuty žádné vzrušení před brankami nepřinesly, a tak prvním střelcem, který úspěšně zamířil mezi tři tyče, byl v 11. minutě domácí Šteigl, Nemrava bez potíží zasáhl. Vzápětí byl v nadějné pozici Pyclík, ale situaci nevyřešil dobře. A do třetice akce domácího celku – v 18. minutě se HFK hnal do rychlého protiútoku, zodpovědnost na sebe vzal Šteigl, jehož střela ovšem minula vzdálenější tyč. Slovácko odpovědělo aktivitou Ťoka a Fjodorovse, kteří donutili Muchu k zásahu. Bojovný zápas mnoho šancí nenabízel, výjimkou byla povedená Šteiglova rána zpoza vápna ve 35. minutě, na kterou ale Nemrava dobře viděl a rychlým skokem dokázal míč letící k tyči vyrazit. Nakonec to mohli být hosté, kdo se málem dočkal vstřelené branky. Zajíc se probil do vápna a zakončil těsně vedle.

Zajíci se počítají až po (Pezzotově) honu

Holice vstoupily do druhé půle aktivně,  Pezzoti a Pyclík ovšem na Nemravu nevyzráli. V 60. minutě neuspěl ani Šteigl. A tak udeřilo na druhé straně. Hosté předvedli krásnou kombinaci, když na zadní tyči hlavičkoval do sítě Zajíc - 0:1. Domácí se nevzdali a v 88. minutě byli blízko srovnání. Krejčího standardka našla Přikryla a jeho hlavička skončila na břevně. Paličkův tým ale přece jen svého spasitele našel. A to v Pezzotim, který v posledních sekundách nastavení dotlačil míč do sítě a zařídil tak, že se týmy rozešly smírně - 1:1.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
JAN ŠTEIGL:: "Byl to fotbal, který nabídl hodně šancí na obou stranách a vzhledem k tomu zasloužená remíza, i když myslím, že jsme měli o trosku více ze hry a více šancí. Hráčem zápasu Gianpaulo Pezzotti, který se prosadil ve 4. minutě nastavení a srovnal na 1:1."

1. FC Slovácko B
Zdeněk Botek (trenér): „Zklamaný nejsem. Zhruba do osmdesáté minuty jsem byl s hrou spokojený a takové momenty k fotbalu patří. Takže v hodnocení dnes budu spíš pozitivní."



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - M. Krejčí [-] , G. Pezzotti [-] , J. Marek [-] (66. M. Schmidt [-] ) , F. Přikryl [-] , O. Pyclík [-] , J. Kotouč [-] , A. Fočić [-] (76. O. Bořil [-] ) , J. Šteigl [-] , P. Krumpolc [-] (82. O. Kostorek [-] ) , O. Buček [-]

1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - E. Vinkler [-] (83. K. Piteu [-] ) , J. Hrabovský [-] , S. Dramé [-] , M. Kovář [-] (90. L. Křivánek [-] ) , L. Mareš [-] , K. Fjodorovs [-] (90. M. Flasar [-] ) , L. Michna [-] , T. Zajíc [-] , T. Ťok [-] , J. Prajza [-]

ŽK: 38. O. Pyclík , 53. P. Krumpolc , 90. G. Pezzotti - 43. M. Kovář , 77. T. Zajíc .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MIKESKA Karel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.