Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záblatí zvítězilo v Hati a je stále bez ztráty


Branky


5

Nedělní zápas mezi Hatí a Záblatím přinesl gólovou smršť, na jejímž konci se radovali hosté, kteří potvrdili svou formu a roli favorita soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas tohoto utkání začal rychlým gólem ve 3. minutě utkání. Pilch poslal balon z kraje vápna na nabíhajícího Bijoka. Stav tedy 0:1 pro Záblatí. Po tomto gólu následovala poměrně vyrovnaná fáze utkání, která ale skončila ve 32. minutě. Centr do vápna si našel Špryňar a hlavou zvyšuje na 0:2. Asistenci si opět připisuje Pilch. Po tomto gólu zraněný Špryňar střídá a místo něj přichází na hřiště Tomáš. Hať začala hrát ofenzivnější fotbal, ale ani jedna akce neskončila gólem. Zato Záblatí do konce poločasu měnilo výsledek ještě dvakrát. Trefil se Janoš a Pilch. Poločasové skóre tedy mluví jasně pro hosty, 0:4.

 

Do druhého poločasu nastoupil značně obměněný kádr Záblatí a jejich tlak polevil. V 60. minutě mění Poštulka skóre popáté. Hať zahrozila v závěru, a to dvěma slepenými góly v 81. a 82. minutě. Trefili se Kalvar a Plaček. Domácí se snažili výsledek zápasu ještě zvrátit, ale označkovali jen břevno. Zápas tedy skončil 2:5 a Záblatí si zatím drží 100% bilanci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Rostislav Pavlenka, předseda: Záblatí je kvalitní soupeř a s nejvyšší pravděpodobností si půjde pro postup. Je to rychlý tým, který okamžitě dostupuje, je to nepříjemný soupeř.

FK Slovan Záblatí
Luboš Pilch, hráč: Myslím, že můžeme být spokojeni s naší silou v ofenzivě, asi bychom měli trochu zapracovat na koncentraci v době, kdy máme utkání jasně ve svých rukou. Dostáváme zbytečné góly, které dostávají soupeře na koně. Do sezony jsme vstoupili tak, jak jsme si přáli, tedy se 100% bodovou bilancí a budeme se snažit v tomto trendu pokračovat.



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - F. Olecký [-] (69. D. Štverka [-] ) , T. Kalvar [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] , R. Brachtl [-] , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , V. Bedrlík [-] (57. O. Chmelař [-] ) , L. Tyleček [-] , L. Cigan [-]

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - L. Poštulka [-] , P. Bijok [-] (65. J. Skokan [-] ) , O. Anastazovský [-] , D. Socha [-] , T. Janoš [-] , M. Špryňar [-] (35. J. Tomáš [-] ) , J. Sollich [-] (65. L. Hájek [-] ) , L. Pilch [-] , P. Socha [-] (65. M. Šindler [-] ) , D. Bratovanov [-]

ŽK: 63. F. Olecký - 51. L. Pilch , 88. L. Hájek .
Počet diváků: 86.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Natálie Pavlisová

Expert: Rostislav Pavlenka
Tip experta: výhra domácích

Záblatí jakožto nováček se jeví jako zajímavý soupeř, který je překvapivě taky bez ztráty bodu. Toto těžké utkání domácí ubojují!