2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma v posledním utkání vyhrála


Branky


20. F. Buryan , 47. L. Baron - 90. R. Baďura
4
Bystřice se dočkala náročného závěru podzimní části soutěže. V předposledním kole na hřišti Řepiště přišla o šanci na vítězství a v posledním duelu musela doma bojovat s Vratimovem B o druhou příčku po první polovině soutěže. V zajímavém duelu nakonec Bystřice uhájila domácí stoprocentní bilanci i druhou příčku v soutěži. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první půli

  Do utkají však vstoupili lépe hosté. Hned v první minutě Piskoř předskocil domácího obránce a dostal se na centrovaný míč, zakončil však slabě do brankáře . Ve čtvrté minutě se začal činit nejlepší střelec domácích Pilch, nicméně potvrdil jen to, že mu na konci podzimu jak se patří zvlhnul střelecký prach. Buryan mu prostrčil míč mezi obránci, ale levé křídlo Bystřice jen donutilo k dobrému zákroku brankáře Štrompa. V minutě osmé se opět do koncovky dostal aktivní Piskoř. Tentokrát k němu spoluhráči propustili přízemní centr z pravé strany, jeho pokus z první však zamířil těsně nad branku. Větší šance se zpočátku rodily v intervalu čtyř minut a tak v té 12' opět našel mezeru mezi obránci Buryan, Pilch šel opět sám a opět namířil jen do brankáře hostí. V téže minutě dostal míč na Pilcha Baron, tentokrát šla jeho koncovka mimo tři tyče. Po dvaceti minutách hry se již domácí příznivci mohli radovat. Martinčík vyslal dlouhý křížený míč, ten si našel za obráncem Buryan a po dobrém zpracování jej poslal k tyči. Po půlhodině hry se opět připomněli hosté, jenomže nepříjemná střela Osvěčíka z 20 metrů šla jen doprostřed. Šest minut před poločasem špatně rozehrál domácí Zoubek na nohu Baďurovi, který mohl postupovat sám na Galusika, tomu udělal klíčku a mohl srovnat, kdyby netrefil jen boční síť domácí branky.     

Hosté na body nedosáhli

Do druhé půle vstoupili výborné domácí. Kantor svou zarputilosti vybojoval na obránci míč pro Barona. Ten sice byl v obležení čtyř obránců, to mu však problém nedělalo, pohrál si s nimi a sám proti Štrompovi namířil přesně k tyči. Domácí s vědomím dvoubrankového vedení přenechali iniciativu hostům a tak se hrálo spíše na polovině domácích. Dlouho však hosté nemohli vymyslet vážnější šanci. Až v 55' si na centr naskočil osamocený Baďura, svou hlavičku však nezvládl a Galusik s pokusem do středu branky neměl problémy. O tři minuty později se za obranu dostal kapitán Vratimova Trmal, ten však šanci na snížení nevyužil a nechal skvělým zákrokem vyniknout Galusika. V 66' hosté zahrávali rohový kop, domácí brankář míč jen protečoval a Martinčík musel vykopávat míč z brankové čáry. Jen o minutu později se opět sám před Galusikem objevil Osvěčík, ale branku trestuhodně vysoko přestřelil. Čtvrt hodiny před koncem mohl zápas rozhodnout Baron, ten postupoval sám na brankáře a zkusil jej přelobovat což se mu nepovedlo. Minutu na to se k odraženému míči dostal Trmal a half-volejem zamířil jen nad branku domácích. V 83' zamířil sám na brankáře počtvrté v zápase Pilch a opět zamířil svůj pokus pouze do něj. O tři minuty později se situace opakovala, tentokrát byl Pilch docela z úhlu a jeho obstřel se mezi tři tyče nevlezl. V 90' tak hosté vykřesali jiskřičku naděje. K Baďurovi se dostal míč cca 25 metrů od branky a podařilo se mu jej nádherným volejem zamířil přesně k pravé tyči. V nastavení ještě hosté zahrávali rohový kop, míč propadl na zadní tyč k Mokrošovi, ten se však šance zalekl a míč napálil jen z vnější strany do konstrukce branky a všechny body tak zůstaly v Bystřici. 



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , D. Marosz [-] , J. Staniek [-] (62. A. Liberda [-] ) , B. Gajdzica [-] (78. T. Fober [-] ) , J. Pilch [-] (88. M. Martinčík [-] ) , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , I. Martinčík [-]

FC Vratimov B
J. Štromp [-] - T. Hammer [-] , L. Slota [-] - J. Klejnot [-] , P. Chlopek [-] - V. Trmal [-] (76. L. Brezula [-] ) - O. Mokroš [-] (61. P. Štromp [-] ) , J. Piskoř [-] (85. T. Hrdý [-] ) , J. Mikulenka [-] (85. J. Stibor [-] ) , R. Baďura [-] , V. Osvěčík [-] (76. A. Stuchlík [-] )

ŽK: 45. B. Gajdzica , 62. L. Baron , 83. D. Zoubek - 41. V. Trmal , 87. P. Chlopek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SKLÁŘ Jiří - HOŠEK Jiří, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Ladislav Slezák
Tip experta: výhra hostů

Vratimov. s posilou tento zápas zvládne.

Tip: výhra hostů