J. Kotouč 47. (p.)
M. Schmidt 87.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

29.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistrovská kocovina? První Prostějov nestačil na o záchranu bojující Holice. A to domácí hráli v deseti!


Branky


47. J. Kotouč (p.) , 87. M. Schmidt
0

Holičtí fotbalisté přivítali v 29. kole třetí nejvyšší fotbalové ligy na domácí půdě tým 1.SK Prostějov, který už je postupujícím týmem do Fotbalové národní ligy.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holičtí vstoupili do utkání velmi aktivně a do 15. minuty měli čtyři vyložené tutovky, ale Marek, Pyclík a ani nadvakrát Šteigl nedokázali své příležitosti proměnit. V 15. minutě byl vyloučen holický obránce Krumpolc za stažení Kroupy a domácí šli do deseti hráčů. Ovšem ani v tomto oslabení byli nebezpeční. Pezzotti přestřelil bránu v dobré pozici po centru Marka. Šteigl zase dobře postupoval na bránu, ale obránce jej vytlačil z palebné pozice. Hosté hrozili hlavně po dlouhých nákopech na Nekudu a Kroupu. Několikrát se dostali do ohrožení Muchovi brány, ale obrana HFK pracovala na sto procent. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas byl pro holický tým neuvěřitelně vyhecovaný. Hráči hráli na pokraji svých sil. Hosté drželi míč na svých kopačkách a snažili se dobývat holickou pevnost. Několik chvil bylo velmi krušných, ale obrana a brankář pracovala bezchybně. Velkým překvapením bylo otevření skóre utkání ve 48. minutě, kdy byl ve vápně zezadu sražen holický Přikryl a domácí kopali penaltu. Tu proměnil Kotouč a holičtí tak šli překvapivě do vedení -1:0. Holičtí i nadále hrozili v druhém poločase, a to převážně z brejků, kterých měli na celkový vývoj netradičně hodně. Gólem měli skončit také akce Ondřeje Pyclíka, který se řítil sám na brankáře a pak také Šteiglova příležitost, ale pálil jen do brankáře. Holičtí pak měli hodně štěstí při akcích Kroupy, Machálka a Pančocháře. V této fázi bylo holickým hodně horko. Docházeli jim také síly, ale byla vidět semknutost týmu a vůle utkání zvládnout. Pojistka přišla v 88. minutě po brejku Kostorka, který tvrdě vypálil na brankáře Neorala. Ten vyrazil míč jen před sebe, kde jej do sítě dorazil Mara Schmidt a rozhodl tak utkání - 2:0.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
trenér Palička: "My jsme vyhráli 2:0, což jsme potřebovali, ale utkání se pro nás dobře nevyvíjelo. My jsme během pěti minut tři 100% šance neproměnili. Pak jsme v 15. minutě přišli o hráče, který dostal červenou kartu. Takže jsme museli některé věci změnit, přeskládat, hráče vystřídat a řekl bych, že to pro ty kluky až do konce zápasu nebylo jednoduché, protože s tak kvalitním soupeřem jako je Prostějov hrát v deseti není jednoduché. A kluci to zvládli a za to zaslouží pochvalu. Od nás nejlepší hráč Buček a Přikryl, ale já si myslím, že si zaslouží pochvalu všichni a nemůžu opomenout brankáře Muchu. Já v tuhle chvíli nevím, jak vidět boj o udržení, nevíme, jestli sestupují dva nebo jeden, ale v každém případě chceme uspět. Tedy i v příštím zápase v Kroměříži."

1.SK Prostějov
trenér Jura: "Samozřejmě jsem nespokojený, přístup některých hráčů... Prostě ty oslavy byly asi větší, než si zasloužily. Vstup do utkání byl hrozně špatný, jsem naštvaný, je to zbytečná kaňka. Domácí měli enormní nasazení, z naší strany strašný a nedůstojný výkon. Nejlepší hráč? U soupeře bojovali všichni, od nás gólman Neoral, kterého nechali ostatní na holičkách."



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - G. Pezzotti [-] (18. O. Kostorek [-] ) , J. Marek [-] , F. Přikryl [-] , O. Pyclík [-] , J. Kotouč [-] , A. Fočić [-] (65. O. Bořil [-] ) , J. Šteigl [-] (81. M. Schmidt [-] ) , P. Krumpolc [-] , O. Buček [-] , M. Krejčí [-]

1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - M. Sus [-] , L. Machýnek [-] , A. Rus [-] - M. Machálek [-] (56. T. Machálek [-] ) , T. Langer [-] , L. Petržela [-] , J. Pančochář [-] , Z. Fládr [-] (70. L. Zelenka [-] ) - P. Nekuda [-] (56. D. Píchal [-] ) , K. Kroupa [-]

ŽK: 40. A. Fočić , 42. J. Marek - 46. J. Pančochář . ČK: 15. P. Krumpolc .
Místo: tráva. Počet diváků: 206. Rozhodčí: Mikyska Jan - POLÁK Jiří, ČERNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.