1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

29.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclavi remíza nestačí, opouští MSFL


Branky


0

Břeclav vybojovala ve Zlíně bod, ale vzhledem k úspěchu HFK jí tento bodový zisk na záchranu soutěže kolo před koncem nestačí, Břeclav skončí na posledním místě tabulky a příští rok tak bude hrát Divizi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Jindy by Břeclav bod ze Zlína jistě brala, tentokrát ale už před zápasem věděla, že pouze vítězství může udržet teoretickou šanci na záchranu. Břeclav se dostala v 19. minutě do vyložené šance, Marek Světlík byl sám před brankářem Švecem, ten ale jeho zakončení vychytal. Svou střelou neuspěl Wallich, neuchytila se ani hlavička Košuta. Hrál se vyrovnaný fotbal, domácí ale přece jen před poločasem dokázali strhnout vedení na svou stranu. Vašulka si počínal zkušeně před Lešňovským, udělal mu kličku a zasunul do prázdné branky – 1:0.

Břeclav srovnala

MSK se ve druhé půli snažil o vyrovnání a také, že se rychle dočkali. Už v 50. minutě kopali hosté z levé strany, centr proletěl skrz pokutové území až k Vojtěškovi, který už měl jednoduchou pozici – 1:1. Zlínský Hradil v 76. minutě proti Lešňovskému v tutové pozici neuspěl. V závěru se mohly radovat oba týmy. Nejprve v 90. minutě Chwaszcz na Lešňovského nevyzrál. Břeclav nakonec byla blízko třem bodům (ani ty by jim ale nakonec nebyly vzhledem k výsledkům konkurentů ze spodku tabulky nic platné). Lysoněk připravil palebnou pozici pro Motyčku, ten ale domácí branku přestřelil. O tom, kdo doprovodí Břeclav jako sestupující celek, se rozhodne až v posledním kole.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka (trenér): "Dnešní zápas byl pro nás po fyzické stránce velmi náročný. Ve středu i dnes bylo velmi teplé počasí, což vždycky bere hráčům mnohem více sil, než obvykle. I přesto jsme odehráli, co se týče tempa hry a nasazení, velmi slušné utkání. Soupeř byl nepříjemný, hrál jednoduchý a důrazný fotbal, bylo vidět, že se ještě chce poprat o udržení v soutěži. Kluci se do poslední minuty snažili zápas dovést do vítězství, bohužel jsme z několika slibných příležitostí nedokázali vstřelit rozhodující gól. Chci mužstvo pochválit za jejich přístup k utkání, nasazení, bojovnost a touhu zvítězit. Stejně jako v minulém zápase musím pochválit kluky ze sedmnáctky, kteří opět nezklamali a odehráli dobrý zápas."

MSK Břeclav
Ivan Dvořák (trenér): „Kluci dokázali vyrovnat a cítili, že mají šanci porvat se o vítězství a udržet si naději na záchranu v posledním domácím zápasu.“



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - M. Vašulka [-] (70. D. Petřík [-] ) , O. Bačo [-] , T. Masař [-] (70. P. Červenka [-] ) , M. Malenovský [-] , J. Janků [-] , E. Hradil [-] , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] , P. Hellebrand [-] (46. J. Kolář [-] ) , P. Hlobil [-]

MSK Břeclav
T. Lešňovský [-] - R. Svoboda [-] , O. Lysoněk [-] , M. Wallisch [-] , T. Košut [-] , J. Hloch [-] (46. T. Horčička [-] ) - M. Vojtěšek [-] , C. De [-] , M. Sycha [-] - M. Světlík [-] (77. D. Presl [-] ) , L. Radkovič [-] (74. J. Motyčka [-] ) -

ŽK: 9. O. Bačo , 64. T. Masař , 85. P. Hlobil - 45. O. Lysoněk , 63. M. Světlík .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Dubravský Radek - LÍKAŘ Petr, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.