0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestá výhra v řadě


Branky


5

Hosté jeli do Jablunkova s jasným cílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

B tým Vratimova zavítal v sobotu odpoledne do dalekého Jablunkova, odkud si přivezl další cennou výhru. Svěřenci trenéra Radima Peška jsou tak nadále v přímém kontaktu s Řepišti a Bystřicí, boj o čelo tabulky tak zůstává otevřený.

„Do začátku utkání jsme vstoupili výborně a hned ve druhé minutě jsme se dostali do vedení. Místo toho, aby nás branka uklidnila, tak to bylo spíše naopak. Z naší strany byla hra hodně hektická a nepřesná. Nutno říct, že utkání se odehrávalo na opravdu špatném hřišti, které znemožňovalo nějakou kvalitní kombinaci, ale určitě jsme si s tím měli poradit lépe. Chyběl nám větší důraz a pohyb. Vůbec jsme se nemohli dostat do tempa. Velkou měrou k tomu přispěl i velmi nepřesný rozhodčí. Více se přerušovalo, než hrálo. Soupeř měl řadu standardních situaci, po zcela vymyšlených faulech, naštěstí jsme všechny ubránili,“ komentoval průběh prvního poločasu vratimovský trenér.

 

 

Na vedoucí gól Vojty Osvěčíka jsme naštěstí zareagovali brzy také po přestávce, kdy se do černého znovu trefil Osvěčík (v zápise o utkání je chybně uvedeno, že druhou branku vstřelil M. Bzirský, pozn. red.). Dvoubrankové vedení si pak B tým pohlídal až do závěrečného hvizdu. „O přestávce jsme si řekli, že se musíme více uklidnit a soustředit se pouze sami na sebe. Druhý poločas už byl z naši strany mnohem lepší. Více jsme drželi míč a zlepšili pohyb a šance z naší strany přibývaly. Využít se nám povedlo jen jednu, kdy se vápně zorientoval nejlépe V. Osvěčík a dal svůj druhý gól,“ řekl k druhému dějství Pešek, který ještě doplnil. „Byl to takový zvláštní zápas, opravdu hodně času se nehrálo, buď byl míč mimo hřiště nebo hru zastavoval rozhodčí. Cením si toho, že jsme se tím nenechali rozhodit a utkání kluci zvládli výborně hlavně po psychické stránce.“

Rezerva vyhrála již šest utkání  v řadě a svou dobrou formu budou chtít svěřenci Radima Peška potvrdit hned v následujícím domácím střetnutí, kdy v sobotu 23. října hostíme od 14.30 hodin celek Stonavy. Přijďte se na zápas B týmu podívat. „Od třetího kola jenom vítězíme a myslím, že to je nejlepší pozvánka pro všechny fanoušky na příští domácí utkání. Věřím, že i se Stonavou svou vítěznou sérií dále prodloužíme,“ přeje si kouč vratimovského béčka.



Sestavy


1. FK Spartak Jablunkov
J. Haratyk [-] - M. Nieslanik [-] (49. B. Borski [-] ) , P. Raszka [-] , A. Nieslanik [-] (67. J. Świerczek [-] ) , D. Martynek [-] , T. Nieslaník [-] , R. Szotkowski [-] (83. T. Pustka [-] ) , M. Sikora [-] , M. Hupka [-] , P. Joukl [-] , B. Bocek [-]

FC Vratimov B
J. Štromp [-] - T. Hammer [-] , O. Mokroš [-] , L. Slota [-] , J. Piskoř [-] - J. Hruška [-] , L. Brezula [-] (68. G. Corriero [-] ) , A. Stuchlík [-] (46. P. Štromp [-] ) , V. Osvěčík [-] , M. Bzirský [-] - V. Trmal [-] (81. J. Stibor [-] ) -

ŽK: 86. T. Nieslaník - 73. M. Bzirský , 86. O. Mokroš , 87. G. Corriero .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - PORUBEK Václav, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 19:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:40
Kristýna Haldinová

Expert: Jakub Mikulenka
Tip experta: výhra hostů

Jedeme do Jablunkova jako favorit a chceme vyhrát. Potřebuje navázat na dobré zápasy a vítězit. Abychom šlapali na krk vedoucím týmům na které ztrácíme 3 body.