2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

29.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyškov využil přesilovky po Stratilově vyloučení


Branky


0

Domácí v poslední desetiminutovce naplno využili výhodu muže v poli a body zůstaly ve Vyškově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyškov na podzim v Kroměříži vyhrál a hosté se tak chystali na odplatu. Stratilova střela ve 2. minutě mířila vysoko nad Klimešovu branku. Kroměříž už po pěti minutách musela sáhnout k prvnímu vynucenému střídání, Čepa nahradil Budín. Ani on ale při rohovém kopu v 9. minutě nedokázal odvrátit míč, Hodinář ho posadil přímo na hlavu Krejčímu, který ovšem minul Šustrovu branku. Vyškov pak využíval především při chuti hrajícího Urbančoka, Kroměříž se ale dobře bránila a vyrážela do rychlých protiútoků, hrál se vyrovnaný zápas. Po půlhodině si připsal povedený zákrok Šustr, když po Střížově centru zlikvidoval Novotného hlavičku. Rozhodnout se mělo až ve druhém poločase.

Ten ovšem dlouho žádnou gólovku nepřinášel. Studený svou střelou branku netrefil, jinak se Kroměříž dokázala dobře formovat v defenzivě a domácí centry v poklidu obránci sbírali. Osudový okamžik přišel v 73. minutě. Pomezní signalizoval hlavnímu rozhodčímu Vojkovskému držení Urbančoka překvapený Stratil putoval po druhé žluté kartě pod sprchy. Necelé čtyři stovky diváků Vyškov potěšil v 78. minutě, kdy poprvé využil přesilovky. Netopil šel důrazně za míčem, Šustr zaváhal při výběhu a domácí hráč protlačil balón do sítě. A chvíli před koncem se domácí dočkali druhé branky. Stříž využil volného prostoru a natáhl z levého křídla ke střele, kterou zastavila až síť.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Karel Heinz, člen realizačního týmu SK HS Kroměříž:: "Vzhledem k tomu, že máme spoustu zraněných a nemocných hráčů, byla sestava taková slátaná a podle toho byl náš záměr, hrát ze zabezpečené obrany a vycházet do rychlých protiútoků. Bohužel nám to vydrželo 70 minut, poté jsme přišli o klíčového hráče ve středu Dana Stratila, po druhé žluté přišlo vyloučení. Je škoda, že se nám v průběhu zápasu zranil stoper a hrotový hráč a vzhledem k tomu, že jsme hráli v desíti, tak si myslím, že ten náš výkon nebyl tak špatný. Nejlepší hráč u nás bohužel vyloučený Stratil a u domácích autor první branky Tomáš Netopil."



Sestavy


MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , T. Netopil [-] , D. Hodinář [-] , D. Němeček [-] , V. Novotný [-] - F. Studený [-] , L. Lahodný [-] , M. Stříž [-] - M. Lička [-] (69. M. Žoček [-] ) , D. Urbančok [-] (83. T. Krejčíř [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Čep [-] (5. R. Budín [-] ) , P. Silnica [-] , P. Rajnoha [-] , J. Kašík [-] - J. Ferko [-] , D. Stratil [-] , V. Látal [-] , T. Jeleček [-] - R. Haša [-] (57. N. Višněvský [-] ) , J. Hromek [-]

ŽK: 28. D. Němeček , 35. M. Stříž , 60. D. Urbančok - 42. P. Silnica , 60. D. Stratil . ČK: 74. D. Stratil .
Místo: tráva. Počet diváků: 348. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MOJŽÍŠ Jakub, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.