0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas Albrechtic s Bystřicí


Branky


5

V nedělním teplém odpolední chtěl domácí Baník potvrdit tři body z derby se Stonavou, nicméně na hřišti toho příliš směrem dopředu neukázal a po zásluze prohrál s lídrem soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal

 

  Na již tradičně skvělém pažitu se hrál od prvních minut opatrný fotbal, to se i dalo čekat. Oba týmy spolu sehrály před sezonou přátelský duel a herní pojetí dnešního klání bylo totožné. Domácí zalezli na vlastní polovinu, hosté se trpělivě snažili v kvalitní obraně nalézt skulinu.    Ta první se zjevila ve třinácté minutě, Kantor na pravé straně vyslal do brejku Marosze, ten mu míč v pokutovém území vrátil a střela Kantora z první mířila jen těsně nad. Po čtvrt hodině hry se poprvé připomněli domácí, ale nebezpečně plavající střela sice Galusika překvapila, ale i tak dokázal míč zastavit.    Ve 25' napálil Baron přímý kop jen do zdi, míč se k němu ale odrazil a následný volej proletěl kolem týče Gradkovy branky. Devět minut před poločasem diváci viděli první zápasovou tutovku. Baron ve středu hřiště prostrčil míč mezi obránci na nabíhajícího Pilcha, ale ten nechal vyniknout zákrokem Gradka. Pět minut před odchodem do šaten se po levé straně prosadil opět Pilch, ale i tentokrát byl domácí brankář proti. Pilch ještě vrátil odražený míč před branku, ale Marosz pálil nad. Ve 41' Staniek podržel míč po dlouhém autu pro Marosze, ale jeho tečovanou střelu Gradek kryl. Domácí mohli udeřit z posledního rohového kopu, ale Jakub Kociolek hlavičkoval těsně vedle naší tyče. 

 

Brankář Gradek a jeho čáry, máry

V 47' běžel sám na Galusika Pešek, ale těsně před střelou mu míč skočil a letěl hodně mimo. V 56' si v pokutovém území pohrál s obráncem Badura ale tutovku napálil jen do brankáře Albrechtic. O pět minut později Zoubek zaskočil perfektním míčem za obranu domácí hráče, Buryan tak šel ze strany sám na brankáře a nemýlil se. V 67' po signálu ze standartní situace střílel Baron na zadní tyč, ale Staniek míč nestihl dorazit. V 70' se zcela sám řítil na brankáře Badura, ale opět jej nechal vyniknout. V 80' šli hráči Bystřice na jediného obránce, ale akcí ani nezakončil. Duel mohl srovnat v 90' jeden z domácích hráčů, který po rohovém kopu pálil z otočky ze 16 metrů ale jen těsně minul levou tyč Galusikovy branky.    Nejlepší hráč u domácích brankář Gradek, u hostů Buryan za gól, jinak vyrovnane výkony. 

 



Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - D. Koňczyna [-] (82. M. Šiška [-] ) , L. Golasowski [-] (70. D. Dorozlo [-] ) , A. Chumchal [-] , J. Pešek [-] , T. Izaiáš [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] (75. D. Šlampiak [-] ) , P. Kubiena [-] , J. Kociolek [-] , J. Hovůrka [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Králíček [-] (88. Š. Krátký [-] ) , F. Buryan [-] , R. Badura [-] (82. T. Fober [-] ) , I. Martinčík [-] , J. Staniek [-] (80. N. Sroka [-] ) , J. Pilch [-] , L. Baron [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Marosz [-] (88. M. Martinčík [-] )

ŽK: 64. D. Koňczyna , 81. J. Pešek - 51. J. Pilch , 60. L. Baron , 80. I. Martinčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MITURA Michal - MACHALA Petr, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Kristýna Haldinová

Expert: Petr Novotný
Tip experta: remíza

Tady to skončí remízou.