J. Žebrok 13. (p.)
Z. Bednář 47. (p.)
2:2
(1:0)
55. A. Fizek (vl.)
92. P. Kubiena
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice na úvod vyhráli


Branky


13. J. Žebrok (p.) , 47. Z. Bednář (p.) - 55. A. Fizek (vl.) , 92. P. Kubiena
4

Svěřenci Dušana Kohúta se představili v neděli 22. srpna na domácí půdě v prvním mistrovském utkání v nové sezóně, kdy doma Baník vyzval tým – 1.FK Spartak Jablunkov. Baník toto důležité a těžké úvodní utkání zvládl, když o vítězství rozhodl krásnou trefou až v 90. minutě střídající Dominik Šlampiak a díky této trefě vstoupil tak Baník do sezóny vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak asi vypadal první poločas?

Po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího se očekávalo, že po dlouhé pauze bude všichni v očekávání, jak to bude vypadat. V úvodních minutách, ale bylo poznat herní styl Jablunkova. Hráči Jablunkova praktikovali jednoduchý styl. Vycházeli ze zabezpečené obrany a nakopávanými balóny dělali Baníku problémy. První velkou možnost měl však Baník, ale střela Jiřího Peška neskončila v bráně. Hrál se opatrný fotbal a šanci bylo velmi málo Ani Baník ani hosté z Jablunkova neměli velkou příležitost, která by v prvním poločase stala za to. První poločas tak skončil smírně bezbranek, ale stejně jak domácím tak Baníku chybělo více přesnosti v zakončení.

Rozhodující branka v závěru utkání

Do druhého poločasu vstoupil Baník s jednou změnou, když zraněného Marcina Žylu nahradil Petr Kubiena. Ale druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Hra byla opatrná z obou stran a šancí moc nebylo. Hosté měli dvě nadějné příležitostí a u Baníku Daniel Žyla, Petr Kubiena a Jiří Pešek, ale opět chybělo přesné zakončení. Když už se zdálo, že utkání spěje k remíze vybojoval míč Dominik Šlampiak, otočil se a vyslal z poza šestnáctky nechytatelnou střelu, která o tyčku zamířila do sítě a bylo jasné, že Baník si na úvod připíše důležité tři body za výhru 1:0.



Sestavy


SK Stonava
J. Stach [-] - T. Mančar [-] , M. Folwarczny [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] , A. Fizek [-] , L. Graňák [-] , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] (62. J. Sittek [-] ) , L. Němec [-] (86. J. Gatnar [-] ) , P. Kloda [-]

FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - O. Přeček [-] (61. L. Golasowski [-] ) , A. Chumchal [-] , J. Pešek [-] (61. D. Dorozlo [-] ) , T. Izaiáš [-] , D. Žyla [-] , P. Kubiena [-] , J. Kociolek [-] , D. Šlampiak [-] , M. Šiška [-] (78. D. Koňczyna [-] ) , J. Hovůrka [-]

ŽK: 43. M. Koďousek , 89. J. Sittek - 12. J. Hovůrka , 92. P. Kubiena .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - BEDNÁŘ Marcel, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Jan Matis
Tip experta: výhra domácích

Stonava silný soupeř. Doma se o body připravit nenechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích