1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina jede na vítězné vlně


Branky


19

Vřesina o gól porazila Ludgeřovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina se i po víkendovém kole drží na špici tabulky, když minulou neděli přemohla Ludgeřovice. O výsledku rozhodla hned 13. minuta a hrubka hostujícího gólmana Hájka, který podběhl nadýchaný centr a Kozelský nemilosrdně trestal – 1:0. Týmu z Hlučínska sice nešla upřít snaha, jenže ve finální fázi se trápil. A když už se Gellner pěkně opřel do balonu, tak trefil vlastního spoluhráče Feketeho. V další zajímavé možnosti hlavičkoval Gellner kousek vedle a dělovku jeho týmového parťáka Martináka pro změnu zneškodnil brankář Simkanič. Vřesina se osmělila těsně před přestávkou, ale pojistka nepřišla. To už Ludgeřovice hrály o desíti, protože Polášek riskoval na půlce a pak musel chybu hasit faulem, za který obdržel červenou kartu. Ve druhém dějství měla mírně navrch Vřesina, jenže Hájek doslova čaroval, čímž trošku napravil své předchozí zaváhání. Čtvrthodinku před závěrečným hvizdem se hosté zlobili na rozhodčího Poledníka, protože neodpískal penaltu za ruku jednoho z ostravských zadáků. Ambiciózní Ludgeřovice se tedy po další porážce krčí až na desátém místě tabulky. Vřesina má naopak na čele slibný tříbodový náskok.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): My jsme věděli, že se utkáme s kvalitním soupeřem. Ujali jsme se vedení po chybě hostujícího brankáře, který podběhl centrovaný míč. Skoro celý zápas jsme měli pod kontrolou, i když byly drobné pasáže, kdy jsme hosty pustili více do hry. Ludgeřovice měly prakticky jen jednu šanci, kdy jejich hráč trefil míčem vlastního hráče. Hosté měli problémy s rozehrávkou, což vyústilo jejich vyloučení. Hosté ani v oslabení neházeli flintu do žita a snažili se s výsledkem něco udělat. Vážíme si úspěšného vstupu do soutěže. Teď nás čeká další těžký soupeř nováček z Kozmic.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Myslím si, že to byl spíše remízový zápas. Bohužel nás teď trápí marodka a navíc se porážíme sami. I tentokrát jsme obdrželi hodně hloupý gól, který padá na vrub brankáře Hájka. Po zbytečné chybě jsme šli navíc do deseti, což nám také překazilo plány. Momentálně se v tom trošku plácáme.“



Sestavy


FC Vřesina
D. Simkanič [-] - M. Kozelský [-] (78. A. Hloušek [-] ) , M. Majkut [-] , R. Trojan [-] (67. M. Richtár [-] ) , T. Wilk [-] (90. D. Gloser [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] (90. D. Kroupa [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - K. Bélai [-] (83. D. Hurina [-] ) , D. Fekete [-] (46. K. Jiříček [-] ) , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , M. Pěntka [-] (46. J. Mudroch [-] ) , L. Fojtík [-] , V. Polášek [-] , M. Postředník [-] , T. Zbořil [-] (84. V. Šafarčík [-] ) , D. Nagy [-] (43. D. Rozhon [-] )

ŽK: 22. T. Hruzík . ČK: 37. V. Polášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PODRACKÝ Pavel, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra hostů

V nedělním odpoledni nás čeká obrovská šichta, kterou bereme jako výzvu. Budeme čelit soupeři, který vede tabulku a dávno není soupeřem, o kterém se šeptalo, že patří do skupiny tvrdých kopáčů. Ba naopak a těšíme se i na pěkný areál, kde to domácí fans dokáží pobláznit. Už by se nám také měla vrátit do sestavy snad pětice hráčů, kteří byli z různých důvodů mimo, a tudíž můžeme být optimisticky naladěni. Věřím v bodový zisk. Tip 2

Tip: výhra hostů

Vřesina měla poslední 2 zápasy štěstí na své straně, kdy zvítězila gólem v poslední minutě. Ludgeřovice se posledním zápasem chytily a zvítězí i tentokrát. Tip 2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích