Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina opět rozhodla v poslední minutě


Branky


19

Štěpánkovice doma prohrály o jednu branku s Vřesinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani tři vstřelené góly nestačily Štěpánkovicím k bodovému zisku. Vřesina poprvé udeřila v 11. minutě, kdy domácí marně reklamovali ofsajd a Kroupa se zachoval chladnokrevně – 0:1. Harazimova družina odpověděla po trestňáku Samsona, který ze dvaceti metrů nádherně vymetl šibenici – 1:1. Fotbalisté z Ostravy ovšem nepolevovali v náporu. Po zbytečné ztrátě Grigarčíka podnikli smrtící kontr a Kozelský upravil na 1:2. Další tvrdý direkt Štěpánkovice obdržely ve 26. minutě. Pozornosti domácích zadáků totiž unikl Antonín Hruzík a přelstil brankáře Lukovicse pohotovým lobem – 1:3. Později si z něj vzal příklad Krzisch, protože po pasu Kožušníka vsítil důležitý gól do šatny – 2:3. Do druhé půle vběhly Štěpánkovice jako pokropené živou vodou. Zvýšená aktivita se jim vyplatila v 68. minutě, kdy tváří v tvář brankáři Matulovi nezaváhal Kožušník – 3:3. V mnohem horším světle se Kožušník ukázal necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem. Během chvilky se totiž nechal vyloučit a poslal domácí družinu do početního oslabení. Štěpánkovice odolávaly tlaku soupeře až do poslední minuty, kdy se v nepřehledné skrumáži nejlépe orientoval Jaroš – 3:4. Vřesina tak s maximálním počtem bodů vévodí tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim, trenér Štěpánkovic: „Narazili jsme na velice kvalitního soupeře. První poločas nám bohužel příliš nevyšel, když mi Vřesina připadala mnohem živější. Pomohl nám až gól do šatny a po přestávce už jsme hráli výborně. Zaslouženě jsme vyrovnali, jenže potom přišel zkrat Kožušníka. O remízu jsme přišli v poslední minutě, což je kruté.“

FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Domácí hrají silový fotbal, na který jsme se připravovali. Povedl se nám vstup do zápasu, ale domácí krásnou brankou vyrovnali. Nás to, ale nepoložilo a dokázali jsme o dva góly odskočit. Asi nás to moc uklidnilo a po školácké chybě, kdy nám nejmenší hráč na hřišti dal hlavou branku, domácí snížili. Posadilo je to na koně. Po přestávce se hrála vyrovnaná partie. Domácí pak vyrovnali po chybě Jaroše. Najednou byl nerozhodný výsledek, ale domácí se nechali vyloučit a zatáhli se před své vápno. Posledních dvacet minut se tak hrálo na jejich půlce. My jsme přežili klinickou smrt, když nás v poslední chvíli zachránil Tonda Hruzík. V poslední minutě opět rozhodl Jaroš, který se tak vykoupil za předchozí chybu. Vyhrál šťastnější tým.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - M. Grigarčík [-] (85. P. Benek [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Liška [-] , M. Samson [-] , D. Kožušník [-] , R. Krzisch [-] , P. Grygarčík [-] , L. Kufka [-] (77. F. Stromský [-] ) , D. Novák [-] , R. Heider [-]

FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Kozelský [-] (51. A. Hloušek [-] ) , M. Majkut [-] , T. Wilk [-] (84. R. Trojan [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] (70. M. Richtár [-] )

ŽK: 46. F. Stromský , 71. D. Kožušník - 47. D. Kroupa . ČK: 76. D. Kožušník .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Dušasn Harazim
Tip experta: výhra domácích

My chceme potvrdit tři body z venku. Máme dostatek sebevědomí, takže nic jiného než vítězství nebereme. Tip 1

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů