Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice otočily skóre v Mokrých Lazcích


16

Bolatice vyhrály o jednu branku v Mokrých Lazcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní dopolední zápas mezi Mokrými Lazci a Bolaticemi nabídl velice atraktivní podívanou. Všechny fotbalové labužníky potěšil hned po pár vteřinách domácí Košňovský, který otevřel skóre luxusní ranou ze dvaceti metrů – 1:0. Hosté ovšem nepropadali panice a chopili se dirigentské taktovky. Hrozili převážně ve vzduchu, jenže Langer nejprve po rohu Šuly hlavičkoval nad břevno a Šamárka po další standardce Šuly perfektně vychytal gólman Kovalík. Strážce mokrolazecké svatyně zazářil také ve 28. minutě. Šamárek šikovně uvolnil Šulu, který ovšem tváří v tvář Kovalíkovi selhal. Domácí naopak vytěžili z minima maximum. Po faulu na Galvase se Wojnar postavil k nebezpečnému trestňáku a zavěsil míč nekompromisně pod víko – 2:0. O pár vteřin později ovšem udeřilo na opačné straně. Šamárek totiž po křížném pasu Šuly sklepl balon Ballarinovi, který odčaroval Kovalíkovo kouzlo – 2:1. Hned vzápětí bylo málem vyrovnáno, ale tutovku Šuly zneškodnil výborný Kovalík, který se ovšem o přestávce nechal vystřídat. Ve druhém dějství už Mokré Lazce úplně odpadly fyzicky. Vaz jim srazila 48. minuta. Langer uviděl vpravo Baránka, jehož přihrávku pustil Ballarin chytře na Šamárka a ten zachoval ledový klid – 2:2. Zasloužené otočky pak Bolatice docílily v 69. minutě. Šamárek poslal mezi stopery Baránka, který sólovým nájezdem nepohrdl – 2:3. To se rozhodně nedalo říct o jeho týmovém kolegovi Oberherrovi, který v závěru odmítl pojistku.  



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas, útočník Mokrých Lazců: Ukázalo se, že bez pořádného tréninku to nepůjde. Po přestávce jsme fyzicky úplně odpadli. Bolatice nehrály vůbec špatně, když nás už v prvním poločase několikrát podržel brankář Kovalík. Měli jsme příliš velkou díru mezi obranou a zálohou, když jsme nestačili k soupeři dostupovat. Bolatice zvítězily zaslouženě.

FK Bolatice
Jiří Šula, trenér Bolatic: „Kluky musím pochválit, protože to nezabalili ani za stavu 2:0. Bylo velice důležité, že jsme hned vstřelili kontaktní gól. Je pravda, že jsme si to úplně zbytečně zkomplikovali. V prvním poločase jsme mohli dát pět branek, ale Kovalík nás vychytal. Herně to nebylo špatné, když nám Mokré Lazce nechávaly poměrně dost prostoru.“



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
R. Kovalík [-] (46. Z. Vilímek [-] ) - L. Hiemer [-] (39. D. Exner [-] ) , K. Lomozník [-] , M. Lukáš [-] , P. Galvas [-] , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] , R. Šimeček [-] , L. Poštulka [-] , J. Garba [-] (51. J. Böhm [-] )

FK Bolatice
T. Breuer [-] - J. Šamárek [-] , D. Skroch [-] (46. J. Slivka [-] ) , R. Plaček [-] (46. J. Oberherr [-] ) , J. Šula [-] (76. M. Obrusník [-] ) , J. Monsberger [-] , P. Langer [-] , D. Kotík [-] , J. Gaida [-] , A. Baránek [-] (88. D. Maršák [-] ) , M. Ballarin [-] (71. J. Šefčík [-] )

ŽK: 83. D. Exner , 95. P. Galvas - 44. A. Baránek , 62. J. Gaida , 71. P. Langer , 97. J. Šamárek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Mička
Tip experta: výhra domácích

Mokré Lazce prošly menší obměnou kádru, ale pořád je to nesmírně zkušený a chytrý tým. Jejich domácí termín v neděli v 10.00 hodin je navíc pro všechny těžký. Tip 1

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza