1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátkám domácí premiéra nevyšla, Kolín napravil debakl z prvního kola


Branky


0

Benátky nad Jizerou jsou rozhodně jedním z týmů, které mohou výrazně překvapovat v letošním ročníku ČFL. Kádr týmu, který čerstvě postoupil z divize, se podařilo vedení kvalitně posílit a navíc spolupráce s Mladou Boleslaví nabízí hned několik atraktivních variant pro doplnění základní jedenáctky. V prvním kole se tak mohl představit v Benátském dresu Rudolf Skácel či Jan Štohanzl (ten už však nastupuje v první lize v sešívaném dresu). I proti Kolínu čekala v základní sestavě domácích překvapivá persona se zkušenostmi z první ligy, tedy Jan Chramosta. Hosté přijeli do Benátek napravovat drtivou porážku, kterou inkasoval v prvním kole v Převýšově a rozhodně neměl v plánu prodat svou kůži opět tak lacino.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl klasický “šatňák“

Diváci, kteří si našli v neděli cestu na Benátský stadion, nemuseli od úvodu svého rozhodnutí litovat. Oba týmy prokazovaly vysokou kvalitu a snažili se diktovat tempo hry, více ze své snahy dolovali domácí. Bohužel pro ně skončila v jedenácté minutě tvrdá Ansumova střela jen těsně nad břevnem Vízkovi branky. Na tuto šanci odpověděl Kolín až ve třicáté první minutě. Jukl se dostal hlavičce a Diviš měl co dělat aby vyrazil míč alespoň na rohový kop. Zdálo se, že poločas se i přes slibné šance na obou stranách a svižnou hru překlene bez vstřeleného gólu, když v tom v posledních vteřinách udeřilo. Radost udělal domácím příznivcům Ansum, který usměrnil hlavou za Vízkova záda Sedláčkův centr – 1:0.

 

Na obrat stačilo hostům šest minut

Inkasovaná branka do šatny jistě ovlivnila poločasové rozhovory v obou kabinách. Domácí si byli dobře vědomi faktu, že jednogólové vedení je málo a moc nechybělo, aby jej hned v úvodu druhé půle navýšili. Ansum se po akci Skácela s Horákem obtočil kolem svého obránce, zakončoval však mimo branku. Utkání se i nadále odehrávalo v rychlém tempu a hosté se stále více osmělovali i směrem do pokutového území Benátek, přáno jim však stále nebylo. Museli si tedy počkat až na sedmdesátou třetí minutu kdy celá gólová bouře začala. Jukl si skvěle naskočil na přesný Kučerův centr z rohového kopu a tentokrát už Divišovi šanci nedal – 1:1. To zdravě naštvalo Jana Chramostu, který se pokusil o bleskovou odpověď akrobaticky nůžkami, branku ale ke své smůle těsně minul. Na druhé straně zase k samostatnému úniku vyrazil Veselý, jehož zakončení Diviš zlikvidoval. I přes tyto neproměněné šance se diváci dalšího gólu dočkali záhy. Horák špatně odkopl míč a nabídl tak příležitost k nebezpečnému zakončení Kučerovi. Ten v Anglickém stylu propálil Diviše ranou o tyč a strhl vedení na stranu Kolína – 1:2. Benátkám nezbývalo než otevřít hru a pokusit se alespoň o vyrovnání. Hostům tak nabídli ideální příležitost ke hře na brejky, dařilo se jim je ale chytat do ofsajdových pastí. Dvě minuty před koncem základní hrací doby jejich past sklapla na prázdno a Bláha unikal do otevřené obrany. S jeho následným centrem si ještě domácí poradili, s Tvrzníkovou dorážku už nikoli – 1:3. Tím byl zápas rozhodnut a domácí museli spolknout hořkou pilulku ztráty vlastního vedení.

 



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
J. Diviš [-] - J. Buryán [-] (63. M. Borovička [-] ) , M. Karásek [-] , L. Vraštil [-] , M. Horák [-] - J. Chramosta [-] , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] (75. M. Novotný [-] ) , S. Smetana [-] , R. Skácel [-] (83. T. Mbah [-] ) - M. Ansuma [-]

SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - L. Seifert [-] , J. Biško [-] , P. Šourek [-] (71. J. Bláha [-] ) , D. Nešpor [-] - T. Dostálek [-] , M. Jelínek [-] , J. Kučera [-] , D. Brunclík [-] - R. Jukl [-] (83. B. Tvrzník [-] ) , D. Veselý [-] (91. M. Vejr [-] )

Místo: Letní stadion / tráva. Počet diváků: 500.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.