4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unie doma vyhrála


Branky


36. O. Klíma , 41. J. Frébort (p.) , 83. O. Klíma , 93. J. Buryan - 5. L. Češek , 70. A. Rolný
10

Hlubina porazila Břidličnou o dvě branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unie vedla

Hlubina přivítala tým z Břidličné. Hosté se ujali vedení, když rohový kop Rolného v 5. minutě hlavičkoval do sítě Češek - 0:1. Unie vyrovnala až v 36. minutě, když přízemní centr zleva sklepl do sítě nikým nekrytý Klíma - 1:1. Čtyři minuty před přestávkou byl faulován v pokutovém území hostů domácí hráč a Frébort poslal z penalty hostujícího brankáře na druhou stranu - 2:1. 

Unie vedení navýšila

Ve druhém poločase se podařilo Břidličné opět první skórovat. Dvacte minut před koncem po dobrém presinku vybojovali hosté míč, důrazně pronikl jejich hráč do vápna, kde se balon všemožně odrážel, až se dostal k Rolnému, který se s ním nemazlil a poslal ho do sítě - 2:2. Unie se dostala opět do vedení v 82. minutě, když se rychle rozehraný přímák z poloviny hřiště dostal ke Klímovi, jehož pokus ještě gólman nohou vyrazil na břevno a pak při pokusu dostat míč do bezpečí si hostující brankář míč srazil do brány - 3:2. V nastaveném čase pak využil nedorozumění hostujícího brankáře s obráncem Buryan, který přeloboval brankáře a dostal balon do kasy - 4:2. 



Sestavy


TJ Unie Hlubina
D. Matěj [-] - J. Tomek [-] , J. Hommes [-] (57. F. Kostelanský [-] ) , J. Frébort [-] (76. J. Buryan [-] ) , J. Krčmařík [-] (89. M. Drastich [-] ) , J. Podraza [-] , B. Förster [-] , O. Klíma [-] , M. Švábík [-] (89. A. Foniok [-] ) , J. Vančo [-] , D. Šindler [-]

TJ Břidličná
J. Vyklický [-] - V. Berger [-] , M. Machalický [-] , D. Jiřičný [-] , L. Češek [-] , R. György [-] (27. A. Ondra [-] ) - J. Houdek [-] , D. Dydowicz [-] - A. Rolný [-] , T. Adamovský [-] , M. Cudrák [-] (63. O. Ficek [-] ) -

ŽK: 41. M. Machalický .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - BORÁŇ Ondřej, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích