1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žižkov si doma poradil s Převýšovem a potvrdil svou sílu


Branky


0

Zatímco v první kole letošního ročníku ČFL museli Viktoriáni měřit své síly v remízovém zápase se starými známými z Mostu, tento víkend je čekala letošní domácí premiéra se soupeřem z Převýšova. Ten si minulý týden smlsnul doma na soupeři z Kolína, kterému uštědřil pětibrankový debakl. Přesto byli vzhledem k předsezónním ambicím favority hráči Žižkova, ačkoli si jeho kádr musí teprve správně sednout, přece jen doznal velkých změn teprve těsně před začátkem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štoček trefil tři body už v prvním poločase

Sotva zadul rozhodčí Mudra poprvé v utkání do píšťalky, začalo být jasné, že domácí roli favorita chtějí potvrdit. Byli aktivnější, drželi více míč a donutili tak Převýšov k zatažení se na vlastní polovinu. Přesto každý, kdo někdy hrál fotbal, ví, že herní převaha nemusí ani zdaleka znamenat tříbodový zisk. O tom totiž rozhodují branky a na tu si fandové domácího týmu museli počkat až do třicáté čtvrté minuty. Radost jim vykouzlil na tváři kapitán Štoček, který si dokázal poradit s brankářem Stejskalem – 1:0. Vstřelená branka neměla na vývoj utkání v tu chvíli skoro žádný vliv. I nadále měli více ze hry Žižkovští a Převýšov se na hřišti stále ne a ne pořádně zorientovat. A když už se zdálo, že by si přece jen i jeho hráči mohli nějakou tu šanci vytvořit, zastavil je praporek asistenta rozhodčího.

 

Červená karta snahu o vyrovnání definitivně zastavila

Prvních čtyřicet pět minut patřilo jasně domácím a jak se ukázalo, ani poločasová přestávka na tom neměla nic změnit. Žižkov i nadále diktoval tempo hry a byl aktivnější. Převýšov se sice snažil z této situace vymanit a zahrozit, veškeré jeho snahy však zhatil svým vyloučením po faulu Jakub Jarkovský. V tu chvíli zbývalo do konce poločasu i s nastavením přibližně třicet minut a ty už zkušení domácí dokázali bez větších problémů zvládnout. Žižkov tedy roli favorita potvrdil a potěšil tak všechny věrné příznivce, kteří na něj nezanevřeli ani přesto, že byli zvyklí chodit na mnohem atraktivnější soupeře.

 



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] - Z. Volek [-] , J. Neuberg [-] , M. Kodr [-] , V. Šandera [-] - T. Dočekal [-] (78. G. Konyeha [-] ) , L. Křeček [-] , M. Mareš [-] , D. Diop [-] (85. J. Janecký [-] ) , J. Štoček [-] - M. Vukadinovič [-] (89. M. Hurka [-] )

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Hlavsa [-] , J. Jarkovský [-] , J. Černý [-] , P. Veselka [-] - J. Shejbal [-] (60. R. Doležal [-] ) , T. Labík [-] (85. J. Labík [-] ) , M. Kopáč [-] (63. J. Dvořák [-] ) , J. Vobejda [-] - T. Sedláček [-] , J. Urbanec [-]

ŽK: 44. M. Mareš , 47. V. Šandera - 23. J. Urbanec , 77. T. Labík . ČK: 63. J. Jarkovský .
Místo: Seifertova / tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.